Haberler

Ayvalık'ta "Kültürler Arası Diyalog ve Kütüphaneler" Konferansı

Ayvalık’ta 51. Kütüphane Haftası etkinlikler kapsamında eski kültür bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, Midilli Kütüphane Müdürü Maria Grigora ve yazar Ayşe Kilimci’nin konuşmacı olarak katıldığı "Kültürlerarası diyalog ve Kütüphaneler" konulu konferans düzenlendi.

Ayvalık'ta 51. Kütüphane Haftası etkinlikler kapsamında eski kültür bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, Midilli Kütüphane Müdürü Maria Grigora ve yazar Ayşe Kilimci'nin konuşmacı olarak katıldığı "Kültürlerarası diyalog ve Kütüphaneler" konulu konferans düzenlendi.

Konferans öncesi Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, konuklarıyla birlikte yazar Beyza Hepçilingirler Kütüphanesi ve zeytin müzesi ile Türkan Saylan Kültür Merkezini ziyaret etti.

Ayvalık İlçe Halk Kütüphanesi'nde gerçekleşen konferansın konuşmacılar, kütüphanelerle diyalogu anlatan konuşmalar yaptılar, kütüphanenin tarihini anlattılar.

Konferans bitiminde konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kütüphanelerin toplamlar ve bireyler arasındaki diyalogun oluşmasında büyük rolü olduğunu söyledi.

Daha sonra katılımcılara teşekkür belgeleri ve çiçek verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütüphane Haftası Suat Çağlayan Ayşe Kilimci Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title