Haberler

Ayvalık'ta Gezi Teknesi Alevlere Teslim Oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde bir gezi teknesi binlerce insanın gözü önünde yanarak küle döndü.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir gezi teknesi binlerce insanın gözü önünde yanarak küle döndü.

Alınan bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında Oktay Sarp'a ait "Özhan" adlı gezi teknesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında teknenin mutfak kısmında küçük bir patlamanın meydan geldiği belirtildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı tekne yangınına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından 2 arozöz ve Büyükşehir Kent Estetiği Daire Başkanlığı bünyesindeki 20 tonluk bir su tankeri karadan müdahale etti. Yangın, denizde yüzen binlerce yerli ve yabancı turiste korku dolu anlar yaşattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Ayvalık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (1)

sametbMobil-ANDROID:

Olayda mudaheleye dahil olan herhangi bir yangin sondurme aracina sahit olmadim, tekne kendi kendine yaklasik 20 dk yandiktan sonra ufak mudahelelerle etkisiz hale geitrildi.Panik filanda yoktu abartmak yersiz..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title