Haberler

Ayvalık'ta Gençlik Haftası Coşkuyla Başladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı ile Gençlik Haftası, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonunda tüm yurtta olduğu gibi bir dizi etkinlikle coşkuyla kutlanıldı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı ile Gençlik Haftası, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonunda tüm yurtta olduğu gibi bir dizi etkinlikle coşkuyla kutlanıldı.

Bu kapsamda, saat 09.30'da Setur Marina önünde toplanan kalabalık genç grubu; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan'ın öncülüğündeki protokol ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na kortej halinde yürüdü.

Okul boru ve trampet takımlarının eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Meydanına ulaşılmasının ardından, Atatürk Anıtı'na İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu tarafından çelenk sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın bir ağızdan okunmasının ardından Ayvalık Folklor Araştırma Derneği tarafından halk oyunları grubunun gösterimleriyle sona eren çelenk sunma töreninin ardından saat 10.30'da Ayvalık Atatürk Anadolu Lisesi tarafından Cumhuriyet Meydanına kurulan stantlarda 5. Kültür Sanat Şöleni, resim ve proje sergisinin açılışı yapıldı.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Garnizon Komutanı Aydın Nazlı, Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Dinç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Avcı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından serginin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan ATAL Müdürü Nevzat Saçı, ATAL'ın eğitim çıtasını sürekli yükselten bi eğitim anlayışına sahip olduğunu bunu da her yıl bir çok öğrencinin girdikleri sınavlarda elde ettikleri başarılarla üniversite kapılarını rahatlıkla açabilmesiyle görülebileceğini söyledi.

Açılışın ardından protokol sergiyi gezdi.

Sergide öğrencilerin hazırladıkları eserlerdeki başarısı takdirle karşılandı.

Ayvalık'ta; 27-30 Nisan'da Liselerarası Badmington Kaymakamlık Turnuvası ile start alan 33. Gençlik Haftası etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından 16-17 Mayıs'ta Ayvalık Belediyesi'ne ait İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndeki Yıldızlar ve Gençler Satranç Turnuvası, aynı gün Şirinkent Spor Tesislerindeki Gençler Kort Tenisi Turnuvası, 18-19 Mayıs'ta yine Şirinkent Spor Tesislerinde Streetball Gençlik Turnuvası, 19 Mayıs'ta Kapri Plajındaki Çamlık Yelken Kulübü Dingi Bot Su Sporları Şenliği, aynı gün Ayvalık Yelken İhtisas Kulübündeki Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Optimis ve Lazer Yarışlarıyla sürecek.

Ayvalık'taki 33. Gençlik Haftası etkinlikleri; 19 Mayıs günü akşamı saat 21.00'da Cumhuriyet Meydanında Gençlik Konseri, Fener alayı ve Havai Fişek gösterimleriyle sona erecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Namık Kemal 19 Mayıs Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

sergi sonrasında protokol ayvalık Zübeyde hanım mesleki ve teknik Anadolu lisesinin hazırladığı gençlik haftası törenini izlediler ! bu haberi neden atladınız acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title