Haberler

Ayvalık'ta TSO Başkanı Gencer'e Sanatçı Desteği

Güncelleme:

Ayvalık'ı ziyaret eden Altınoluklu amatör fotoğrafçılar, CHP'den belediye başkanlığına aday adayı olan TSO Başkanı Gencer'e çiçek verdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesini ziyaret eden Altınoluk'lu amatör fotoğrafçılar, CHP'den Belediye başkanlığına aday adayı olan Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gencer'e çiçek verdi.

Fotoğrafçılar adına Gençer'e başarı dileğinde bulunan fotoğraf sanatçısı Haşmet Demirbil, Gencer'in sanat ve sanatçıya değer veren bir kişi olduğunu söyledi. Altınoluk'tan gelen konuklarına Ticaret Odası Sergi Salonunu gezdiren Rahmi Gençer, Ayvalık ekonomisi ve zeytinyağının Ayvalık ekonomisindeki yerini anlattı. Sergi salonunda yer alan fotoğraf ve diğer objelerle ilgili bilgiler veren Gencer, ilçenin 65 bin nüfusa sahip olduğunu anlattı. Ayvalık Ticaret Odasının 1923 de kurulduğunu anlatan Gencer, Ali Çetinkaya'nın Ayvalık da önemli bir yeri olduğunu anlattı. Zeytinyağının Ayvalık ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen rahmi Gençer, konukların sorularını da yanıtladı. Gencer, fotoğrafçıları Ayvalık'ta görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Gençer Balıkesir Altınoluk Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title