Haberler

Ayvalık'ta Fırtına Tekneleri Batırdı

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde, akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan şiddetli rüzgar, gece yarısından sonra şiddetini arttırarak sahilde bağlı bulunan küçük balıkçı teknelerini batırdı. Yüksek kesimlerde ise bazı evlerin çatıları uçtu, camları kırıldı.

12 TEKNE BATTI

Kuzey Ege'de akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden esen, saatteki hızı 74 kilometreyi bulan rüzgar, gece yarısından itibaren şiddetini artırdı. Yıldız ve karayelden 80- 100 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle başta Ayvalık'ın ilçe merkezi ile Aliçetinkaya Mahallesi sahilinde bağlı bulunan onlarca teknede maddi hasar meydana geldi. Bölgede ilk belirlemelere göre 12 küçük balıkçı teknesi ile filikanın battığı öğrenildi. Şiddetli fırtına nedeniyle ilçedeki bazı büyük gezi teknelerinin de birbirine çarparak haSar gördüğü gözlenirken, tekne sahiplerinin çaresizliği dikkati çekti.

EVLERİN ÇATILARI UÇTU

Öte yandan Ayvalık'ta fırtına nedeniyle tepelik arazideki bazı evlerin çatılarının uçtuğu bildirilirken, bazı yüksek binaların ise camları ile ağaçların dalları kırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Ayvalık Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title