Haberler

Ayvalık'ta Cumhuriyet Bayramına Yakışır Kulama

Güncelleme:

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumunda düzenlenen kutlama törenleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yakışır bir şekilde şarkılarla, türkülerle, halaylarla coşku içinde gerçekleştirildi.


Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, kaymakamlık makamında tebrikleri kabul ettiler.

Saat 10..00'da Hüsnü Uğural Stadındaki kutlama törenleri Ayvalık Belediye Bandosunun çaldığı marşlarla başladı.
Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Aydın Nazlı ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer sahayı dolaşarak hem öğrencilerin hem de cumhuriyet bayramı kutlama törenlerini izlemeye gelen vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Günün anlam ve önemini içeren konuşmayı yapan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, cumhuriyetin 91. yılını guru ve coşkuyla kutladıklarını ifade ederek, büyük yıldönümlerinin geçmişin değerlendirildiği ve bu değerlendire ışığında geleceğin yeniden tasarlandığı tarihi anlar olduğunu söyledi.

Kaymakam Nazlı 29 Ekim tarihinde doğan cumhuriyet çocuğu Yiğit Arslan'ın doğum gününü kutlayarak Balıkesir Valiliği adına doğum günü hediyesini verdi.

Kaymakam Nazlı'nın konuşasının ardından öğrenciler şarkı, türkü ve marşlar söylediler.

Daha sonra öğrencilerin hazırladığı renkli gösteriler izleyenlere duygulu ve coşku dolu anlar yaşattı. Ayvalık'taki törenlerde öğrencilerin canlandırdığı yurdun düşman işgalinden kurtarılışının anlatıldığı gösteride savaş sırasında Türk askerlerinin yaşamlarını yitirerek şehit olmaları tribünleri dolduran binlerce Ayvalıklıyı hüzne boğarken, ülkenin düşman askerlerinden temizlenmesi ise coşkulandırdı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 91. kuruluş yıldönümü kutlama törenlerine atlı birliklerin gösterisi damgasını vurdu.
Edremit Halk Eğitim Merkezi EFEM Halk Oyunları Ekibi folklor gösterileri sundu.

Protokol gösterileri zaman zaman büyük bir heyecanla, zaman zaman da ayakta dakikalarca alkışlayarak izledi.
Gösterilerin ardından törenler, resmigeçit ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Nazlı 29 Ekim Ayvalık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title