Haberler

Ayvalık Sportif Başarılara Doymuyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık-Küçükköy Spor Kulübü Antalya Kemer’de 4-7 Mart günleri arasında gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında MMA branşında Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde 3’ü bayan toplam 10 sporcuyla katıldığı müsabakalarda 9 derece aldı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık- Küçükköy Spor Kulübü Antalya Kemer'de 4-7 Mart günleri arasında gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında MMA branşında Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde 3'ü bayan toplam 10 sporcuyla katıldığı müsabakalarda 9 derece aldı.

Göynük Spor Salonunda yapılan karşılaşmalarda 5 birincilik, 2 ikincilik ve 2 de üçüncülük elde eden Ayvalık - Küçükköy Spor Kulübü Kick Boksçuları, bu başarılarının sevincini ziyaret ettikleri Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile paylaştılar.

Ayvalık Küçükköy Kick Boks MMA Spor Kulübü Başkanı ve Takımın Teknik Direktörü Milli Sporcu Tuncay Talay ve beraberindeki başarılı Kick Boksçuları kabul eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, çeşitli hediyeler vererek ödüllendirirken ilçenin bu branşta da adını altın harflerle yazdıran genç sporculara başarılarının devamını diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Kemer Balıkesir Küçükköy Ayvalık Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title