Haberler

Ayvalık Myo'da 21. Dönem Mezunları Törenle Uğurlandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Meslek Yüksekokulunda, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını 21. dönem mezunları olarak eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Meslek Yüksekokulunda, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılını 21. dönem mezunları olarak eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir'in de katılarak öğrencilerin sevincine ortak olduğu törende, üniversite birimlerinden yöneticiler, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı başta olmak üzere; Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Garnizon Komutanı Aydın Nazlı, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Toker, daire müdürleri, öğretim elemanları ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Törende öğrenciler adına konuşan Cenk Erol, üniversite gençliği olarak aldıkları eğitim ve taşıdıkları milli şuur ile ülkeye yararlı hizmetlerde bulunacaklarını ifade etti.

Törende; Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç konuşmasında öğrencilerin üniversitemizde kazanmış olduğu bilgi, beceri ve deneyimleri daha da geliştirerek ülkeye ve millete yararlı olmaları temennilerinde bulundu.

Ayvalık Belediye Başkanı Vekili Gökay Bacan, Ayvalık Meslek Yüksekokulunu, Ayvalık'ın en büyük zenginliklerinden birisi olarak tanımlarken, Ayvalık ekonomisine ve yaşamına büyük katkılar sağladığını vurguladı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, öğrencileri yetiştiren aileleri ile üniversite öğrenimi süresince bilgilerle donatan öğretim elemanlarına teşekkür ederek öğrencilere yeni yaşamlarında başarı dileklerinde bulundu.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları hatıra fotoğrafı çekilerek, üniversite Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir eşliğinde kep atma heyecanını yaşadı.

Tören mezuniyet ikramı ile sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerim Özdemir Namık Kemal Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title