Haberler

Ayvalık Mma Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi ve Türkiye MMA Federasyonu tarafından Sarımsaklı’da yaklaşık 150 sporcunun katılacağı karışık dövüş şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Balıkesir'in Ayvalık Belediyesi ve Türkiye MMA Federasyonu tarafından Sarımsaklı'da yaklaşık 150 sporcunun katılacağı karışık dövüş şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Amatör, Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Profesyoneller kategorilerinin bulunduğu organizasyonda maçların 23 -24-25 Eylül tarihlerinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Organizasyonda; 24 Eylül Cumartesi Günü, Saat 20.00'de Profesyonel MMA dövüşçülerinin sahne alacağı bildirildi.

Düzenlenecek organizasyonla ilgili olarak MMA Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi, Teknik Kurul Başkanı ve Küçüköy Spor Kulübü Antrenörü Tuncay Talay, Mixed Martial Arts (MMA) yani "karma dövüş sanatları" kafes dövüşleri olarak bilinen söz konusu sporun filmlerde izlenildiği gibi değil hakemler ve kurallar çerçevesinde yapılan ve federasyonu olan bir spor dalı olduğunu vurguladı.

Talay, "Organizasyonlarda ve diğer dövüş sporlarında kullanılan ve çok geniş dövüş teknikleri içeren, tam temas mücadele sporudur. Kurallar, sporcuların yerde veya ayaktayken birbirlerine hücum etmelerine ve sarılarak mücadele etmelerine izin vermektedir. Bu tip organizasyonlar farklı geçmişleri olan dövüşçülerin birbirleriyle dövüşmelerine olanak sağlamaktadır. MMA bir spor olarak en heyecanlı ve nefes kesen aktivitelerden biridir. UFC, Strikeforce ve PRIDE gibi organizasyonlar sayesinde MMA daha evrensel ve popüler bir spor haline gelmiştir. Birçok ülkede MMA en hızlı gelişen spordur Balıkesir'de ilk defa düzenlenen bu şampiyonada Küçükköy Spor Kulübü olarak 13 sporcu ile katılacağız. 10 sporcumuz amatör minik yıldız ve genç olmak üzere daha ilk maçlarına çıkarken profesyonelde de 3 sporcum dövüşecek. Profesyonel olarak Dünya Kick Boks Üçüncüsü MM Türkiye Birincisi Emre Kuru Sambo Türkiye birincisi Kick Boks Türkiye üçüncüsü MMA Türkiye birinciliği olan bayan sporcum Elif Beyza Aksoy ringde kendini gösterecektir. Güreş ve Kick boksta başarıları olan Süleyman Kolay birincilik için yarışacak. Amatör ve profesyonel bütün sporcularıma başarılar diliyorum. Yaklaşık 150 sporcunun katılacağı bu şampiyonaya verdiği büyük destek için Ayvalık Belediyesi'ne ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen şampiyonayla ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ise; Ayvalık'ın doğa ve spor kenti olduğunu ve hemen hemen her spor dalının profesyonelce yapıldığı bir ilçe olduğunu hatırlattı.

Ayvalık Belediyesi olarak tüm spor dallarına destek verdiklerini ve vermeyi sürdüreceklerin kaydeden Başkan Gençer, "Küçükköye Spor Kulübü her branşında başarılı bir kulübümüz. Yarışmadaki sporculara Ayvalık'ın tanıtımına katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum ve müsabakalarda başarılar diliyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarımsaklı Balıkesir Türkiye Ayvalık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title