Haberler

Ayvalık Kış Ortasında Bahar Havası

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde bir çek kentte soğuk ve dondurucu hava hâkimken Balıkesir’in Edremit Körfezi adeta bahar havası yaşıyor.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde bir çek kentte soğuk ve dondurucu hava hakimken Balıkesir'in Edremit Körfezi adeta bahar havası yaşıyor.

16- 17 derece olan hava sıcaklığının güneşli yerlerde yaklaşık 20 derece civarında hissedildiği Edremit Körfezinde vatandaşlar sahillerdeki çay bahçeleri ve kafeteryalarda oturup güzel havanın tadını çıkarıyor.

Ayvalık kent merkezi ile Cunda Adası'nda, Burhaniye'nin İskele ve Ören Mahallelerinde ve Edremit'in denize kıyısı olan Altınoluk, Güre, Akçay ile Zeytinli Mahallesi'ndeki, çay bahçeleri güzel havanın keyfini çıkartmak isteyen vatandaşlarla dolup taşıyor. Meteorolojik verilere göre artan sıcak havanın etkisini 2 gün daha sürdürdükten sonra yerini soğuğa bırakacağı öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Körfezi Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title