Haberler

Ayvalık Gençlik Meclisi 1 Yaşında

Geçtiğimiz yıl 24 Ocak’ta günümüzde gençlere yönelik yerel ve ulusal politikalara bir tepki olarak sosyal medyada örgütlenen ve sonrasında Ayvalık Gençlik Platformu olarak şekillenip, Kent Konseyi’nin bünyesine girerek de vücut bulan Ayvalık Gençlik Meclisi, bir araya gelmelerinin 1. yıldönümünü kutladı.

Geçtiğimiz yıl 24 Ocak'ta günümüzde gençlere yönelik yerel ve ulusal politikalara bir tepki olarak sosyal medyada örgütlenen ve sonrasında Ayvalık Gençlik Platformu olarak şekillenip, Kent Konseyi'nin bünyesine girerek de vücut bulan Ayvalık Gençlik Meclisi, bir araya gelmelerinin 1. yıldönümünü kutladı.

Sosyal medyada organize olduktan sonra ilk kez bir araya geldikleri Cunda Adasında gerçekleştirdikleri pastalı yıldönümü kutlamasında; bir yıl gibi kısa sürede dev başarılara imza atmış olmanın haklı gururunu taşımaları ise adeta yüzlerine yansıyor gibiydi.

Yaptıkları etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleriyle gençlik adına önemli çalışmalar yapan gençlerin buluşmasında duygusal anların da yaşandığı gözlenirken, gecede konuşan, Ayvalık Gençlik Meclisi Başkanı Lütfü Kotan; "Yola çıktığımız ilk günden beri, hiçbir görüş ayrılığına düşmeden aynı kararlılıkla ve daha da kenetlenerek bugünlere geldik. İnşallah daha büyük projelerle gençlik adına güzel şeyler başarmayı planlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title