Haberler

Ayvalık Belediyesinin İftar Sofrasının Onur Konukları Chpli Vekillerdi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince ilçeye bağlı kırsal mahallelerde kurulan iftar sofralarının önceki günkü etabı Yeniköy’de gerçekleştirildi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince ilçeye bağlı kırsal mahallelerde kurulan iftar sofralarının önceki günkü etabı Yeniköy'de gerçekleştirildi.

Yeniköy Mahallesinde kurulan geleneksel iftar sofrasına CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Ahmet Akın'da konuk oldu.

Malzemeleri tamamının Ayvalık Belediyesi tarafından temin edilen iftar yemekleri, köylüler tarafından imece usulüyle pişirilerek konuklara ikram edildi.

Yeniköy Mahallesinde kurulan Ayvalık Belediyesi iftar sofrasına Ayvalık Belediye Başkanvekili Dilek Saraçoğlu, başkan yardımcısı Gökay Bacan, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Ahmet Akın'ın yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

CHP'li vekil Mehmet Tüm'ün iftar yemekleri kendi elleriyle tabaklara koyduğu iftar sonrasında konuşan Ayvalık Belediye Başkanvekili Dilek Saraçoğlu, "Belediye başkanımız Sayın Rahmi Gençer şehir dışında olduğu için bu gün buraya katılamadığı için çok üzgün olduğunu iletmemi istedi ve sizlere çok selam söyledi" dedi.

Başkan Yardımcısı Gökay Bacan'da Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in sayesinde bu iftar sofralarının kurulduğunu bildirerek afiyet olsun dileklerini ifade etti.

CHP'li Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Ahmet Akın ise; "Mazbataları sizlerin sayesinde aldık. 24 saat bizler sizler için çalışacağız. Ankara'da oturan değil, sizlerin arasında çalışan vekiller olacağız" şeklinde konuşarak, görev süreleri boyunca halkın arasında ve halkın TBMM'deki dili olacaklarının sözünü verdiler

İftar sonrasında Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine başlayan Engin Tansı yönetimindeki Karagöz Hacivat Kukla Atölyesi kukla gösterileri sundu. Yeniköylülerin 7'den 77'ye büyük küçük herkes gösterileri ayakta ve hayranlıkla izleyerek güzel vakit geçirmesi ise dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Yeniköy Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title