Haberler

Ayvalık Belediyesi Yollara Sıcak Asfalt Yapıyor

Güncelleme:

Ayvalık Belediyesi tarafından ilçenin yollarında sıcak asfalt çalışması başlatıldı.


Ayvalık Belediyesi'nin sıcak asfalt yol yapımında i olarak eski ve bozuk olan asfalt yol kazınıyor, ardından üzerine finişer vasıtasıyla serilen asfalt, daha sonra iki silindir vasıtasıyla sıkıştırılırken, yollardan kazınan eski asfalt malzemesi de kullanılmak üzere depolanıyor.

Çalışmaları başladığı andan itibaren bizzat takip eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, yol yapım işinin Ayvalık Lisesi önüne kadar olan ilk etabının Ramazan Bayramı öncesinde bitirileceğini bildirdi.

Sıcak asfalt çalışmasının Ayvalık Belediyesi tarafından kendi imkanları ile yapıldığının da altını çizen Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, "90 gün içinde Ayvalık'ın Edremit yönünden girişi, Garaj girişi, Kipa önü, Cennet Tepesinden inen yolla beraber Çeyiz mağazasının bulunduğu alanda yapacağımız kavşak ile devam edecek sıcak asfalt çalışmalarımız Cunda Adası'nın hem eski hem de yeni yolunun köprüden itibaren yapılmasıyla tamamlanacak. Halkımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Kimse merak etmesin Ayvalık'ın bozuk olan yollarının tamamını yapacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rahmi Gençer Ayvalık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title