Haberler

Ayvalık Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Ayvalık Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda ek gündem maddeleri dâhil olmak üzere toplam 15 madde görüşüldü.

Ayvalık Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı'nda ek gündem maddeleri dahil olmak üzere toplam 15 madde görüşüldü. Başkan Rahmi Gençer'in başkanlığında toplanan meclis, her zaman olduğu gibi Ayvalık Belediyesi web sitesinden canlı olarak yayınlandı.

Orhan Peker Sanat Galerisi'nde başlayan meclisin katipliğini, Başkan Yardımcısı Gökay Bacan ile Meclis Üyesi Hüseyin Barış yaptı. Toplantıya Meclis Üyeleri Muhittin Tüfekçi, Arif Tünek, Şeref Akın ve Ufuk Turan mazeretleriyle nedeniyle katılamadı.

Kısa bir açılış konuşması yapan, Başkan Gençer" Ayvalık olarak Kurban Bayramı'nda otellerin rezervasyonuna bakarak oldukça kalabalık olacağını öngörüyoruz. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum. Asıl önemli konumuz Ayvalık kırsal mahallelerimizde maden ocakları kurulma girişimleri. Gerçekleşirse müthiş hafriyat yapacaklar. Biz buraları koruma altına almak isterken, böyle bir girişimle karşı karşıya kaldık. Bunu el birliği ile savunmalıyız. Eminim ki bu konu da bütün meclis üyelerimizle aynı fikirde olacağız."dedi. Daha sonra gündem maddeleri görüşüldü. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Gençer Ayvalık Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title