Haberler

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer'den En Çok Kitap Okuyana Bilgisayar

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ocak ayında ilçeye bağlı Bağyüzü köyünde açılışı yapılan Orhan Kemal Kütüphanesi'nden en çok kitap okuyana bir dizüstü bilgisayar hediye etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Bu köy çok güzel bir köy. Recai Şeyhoğlu önderliğinde güzel bir kütüphane açtık. 5 buçuk ay önce geldiğimizde açılışta çocuklarımıza burada söz vermiştik. Bu kütüphanede en çok kitap okuyan çocuğumuza kitap okumaya teşvik etmek amacıyla bir armağan vereceğiz demiştik. Bu kütüphane burada durduğu sürece inanın bu köyde okuma alışkanlığı artacak bu köyde. Televizyondan bir şey öğrenemeyiz. Kitaptan öğrendiğimizi hiçbir şeyden öğrenemeyiz" dedi.

Bağyüzü'ndeki Orhan Kemal Kütüphanesinden en çok kitabı alarak okuyan Şermin Albayrak'a dizüstü bilgisayarını Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, Hatice Dönmez ve Oğuzhan Dönmez'e de kol saati hediyelerini Rasime- Recai Şeyhoğlu Kütüphaneler zincirinin kurucularından Recai Şeyhoğlu verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recai Şeyhoğlu Rahmi Gençer Orhan Kemal Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title