Haberler

Ayvacık Anadolu Lisesi'nden Kermes

Samsun’un Ayvacık ilçesinde bulunan Ayvacık Anadolu Lisesi’nde, Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklar yararına bir kermes düzenlendi.

Samsun'un Ayvacık ilçesinde bulunan Ayvacık Anadolu Lisesi'nde, Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklar yararına bir kermes düzenlendi.

Ayvacık Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen kermese Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Atar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Kalaycı, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler ile diğer kurum çalışanları katıldı.

Ayvacık Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Ayşe Elif Yılmaz'ın koordinatörlüğünde düzenlenen kermesten elde edilen gelir ile Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki çocuklara umut ve sevgi aşılayabilmek adına onlara küçük hediyeler alarak yalnız olmadıklarını hissettirmek amaçlandığı belirtilirken, Kaymakam Kuruca da kermese katılarak bu tür anlamlı projeleri her zaman desteklediklerini belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Can Kazım KURUCA Ayvacık Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title