Haberler

Aytunç Altındal Panelde Anıldı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gazeteci Yazar ve Araştırmacı Aytunç Altındal, düzenlenen panelle anıldı.

Avrasya-Bir Vakfı tarafından düzenlenen panele, eski Müsteşar Kamil Yüceoral, Strateji Uzmanı Ertan Özyiğit, Lütfi Özşahin ve Şivezat Köprülüoğlu Yeşilçiçek konuşmacı olarak katıldı. Aytunç Altındal'ın sevenleri ve ailesi de panelde yer aldı.

Panel Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Strateji Uzmanı Ertan Özyiğit, Aytunç Altındal'ın hayatını anlattı. Panelde konuşan kız kardeşi Şivezat Köprülüoğlu Yeşilçiçek, "Bize ailemiz her seherde dua etmeyi öğretti. 1952 yılında ağabeyim 7 yaşındayken ben dünyaya geldim. Çocukluk dönemlerimde ağabeyimle aynı evi paylaşıyorduk. Babamı kaybettikten sonra ağabeyim benim hayatımda önemli rol oynadı. Anlatılması zor gizlerle dolu neşeli ve hüzünlü yıllar bize anı olarak kaldı. Ağabeyim günün büyük saatini kitap okuyarak ve yazarak geçirirdi. Odasındaki hiçbir şeyin yerinin değişmesini istemezdi. Sevgi, başarısı, kederi, neşesi de derinlerdeydi. Anlamak için konuşabilmek veya uzun bir sessizliği onunla paylaşmak gerekirdi" dedi.

Programın sonunda konuşmacılar uzun süre alkışlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aytunç Altındal Avrasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title