Haberler

Ayto 200 Üyesini Yapı Fuarı'na Uçurdu

Aydın Ticaret Odası, AYTO Uçuruyor projesi kapsamında 200 üyesini Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a uçurdu.

Aydın Ticaret Odası, AYTO Uçuruyor projesi kapsamında 200 üyesini Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'a uçurdu.

21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015 fuarına Aydın Ticaret Odası olarak 5 gün boyunca 40 kişilik gruplar halinde toplamda 200 üye ile ziyaret ettirdi.

1978'den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'un yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli Yapı Fuarı olması özelliği ile bilindiğini belirten AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, zenginleşen ürün ve hizmetleri, artan yerli ve yabancı katılımcı sayısı ile dünya standartlarında hizmet sunan uluslararası bir YAPI MALZEMELERİ ve TEKNOLOJİLERİ zirvesi olarak nitelendirildiğini, fuarın sektör için çok önemli olduğunu kaydetti.

AYTO ÜYELERİ FUARINI KENDİSİ TERCİH ETTİ

Aydın Ticaret Odası inşaat grubundan kayıtlı meslek komitesi olarak 2014-2015 fuar döneminde iki önemli fuar merkezi belirlediklerini ifade eden Evran, "AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında bu yıl 2015-2015 fuar döneminde İnşaat Meslek Komitesi olarak Antalya'da düzenlenen Yapex Yapı 2014 ve İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2015 fuarlarını belirledik. Belirlediğimiz fuarları, üyelerimizin tercihlerine bıraktık, üyelerimiz kendi tercihlerine göre seçimlerini yaptılar. Kasım ayında Antalya'da düzenlenen Yapex Yapı 2014'ü karayolu ile 122 kişi ziyaret ettik. Turkeybuild 2015'e de 200 kişi ziyaret ettik. İnşaat Meslek Komitesi olarak 2014-2015 fuar döneminde toplam 322 üyemiz fuarları ziyaret etti" dedi.

Yapı sektörü ile ilgili Yalıtım, Yapı Kimyasalları, Boya, Çatı, Kaba Yapı, Asansör, Kapı-Pencere Doğrama, Otomatik Kapı, Geçiş Sistemleri, İnce Yapı, Kaplama, Banyo, Mutfak, Elektrik, Aydınlatma Sistemleri ve İş Makineleri ile ilgili ürünlerin ve sektördeki yeniliklerin sergilendiği fuar hakkında üyelerimizden çok olumlu geri dönüşler alındığını belirten AYTO Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Erkul, " İnşaat Meslek Komitesi AYTO Komiteleri içerisinde en fazla üye sahisine sahip komite olduğundan tüm üyelerimizi fuar ziyaretlerini yaptırabilmek adına Antalya ve İstanbul'da olmak üzere iki ayrı fuar merkezi belirledik. Sadece İnşaat Meslek Grubu olarak 322 kişi AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında fuar ziyareti gerçekleştirdi."diye konuştu.

5 GÜN BOYUNCA REFAKAT ETTİLER

5 gün boyunca 40 kişilik kafilelerle 200 kişinin katıldığı fuar, AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, Yönetim Kurulu Üyesi M. Fatih Erkul, Meclis Üyesi Yüksel Yolçi, İnşaat Grubu Meslek Komitesi Üyeleri Mustafa Helvacı, Akın Akpınar, Hakan Emre ve Disiplin Kurulu Üyesi Avni Fatih Kaymaz refakatinde gerçekleşti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

istanbul Antalya Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title