Haberler

Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor'u Farklı Yendi

Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor'u farklı yendiSPOR Toto Süper Lig'in ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor hazırlık maçında Kardemir Karabükspor'u 4-1 mağlup etti.

Aytemiz Alanyaspor, Kardemir Karabükspor'u farklı yendi

SPOR Toto Süper Lig'in ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor hazırlık maçında Kardemir Karabükspor'u 4-1 mağlup etti.

Aytemiz Alanyaspor ile Kardemir Karabükspor arasındaki hazırlık maçı Alanya Oba Stadı'nda oynandı. Aytemiz Alanyaspor sahaya Haydar, Fofana, Birol, Berkan, Carlos, Landel, Taha, Candeias, Aissati, Efecan, Ayite kadrosuyla çıkarken, Kardemir Karabükspor ise Oleksandr, Kerim, Latovlevici, Kokalavic, Barış, Ceyhun, Tanase, İlhan, Lazarevic, Ermic Zec, Seleznyov 11 ile sahada yer aldı. Aytemiz Alanyaspor'un Gençlerbirliği'nden transferi Landel'in ilk kez forma giydiği maçta N'Sakala ile Gassama milli takımda olmaları nedeniyle kadroda yer almadı.

18'inci dakikada sağdan gelişen Kardemir Karabükspor atağında çizgi boyunca rakip sahaya sokulan Seleznyov topu kale önüne pasladı. Burada topla buluşan İlhan'ın gelişine şutu kaleciden döndü. Dönen topa sert vuran Lazarevic ağalara gönderdi 1-0.

42'nci dakikada soldan gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında Berkan'ın kale önüne yaptığı ortayı savuşturmak için hamle yapan Barış kaleci Oleksandr ile çarpıştı. Bu sırada Barış'a çarpan top ağlara gitti 1-1. Bu pozisyon sonrası sakatlanan kaleci Oleksandr'ın yerine Ercüment, aynı pozisyonda sakatlanan Barış'ın yerine ise Dany girdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sonuçlandı.

60'ıncı dakikada oyuna ikinci yarıda giren Gökhan, sağdan gelişen Alanyaspor atağında kale önünde bulunan Aissati'ye ortaladı. Bu oyuncu ise topu bekletmeden solda bulunan Efecan'a gönderdi. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlara gitti 2-1.

80'inci dakikada sağdan gelişen Alanyaspor atağında Ümit'in pasında topla buluşan Ayite kale önüne kadar sokularak sert vurdu. Top kaleci Ercüment'in ayaklarına çarpmasına rağmen ağlara gitti 3-1.

90'ıncı dakikada sağdan Ayite'nin pasıyla topla buluşan Emre hızla ceza sahasına sokuldu. Arkadan topa müdahale etmeye çalışan Talha, Emre'ye müdahalede bulundu. Bu pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Emre topu ağlara gönderdi 4-1.

Karşılaşma Aytemiz Alanyaspor'un 4-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceyhun Oba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title