Haberler

Aytemiz Alanyaspor - Bursaspor Maçının Ardından

Aytemiz Alanyaspor - Bursaspor maçının ardından

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Kalpar Beraberliğe bile üzüleceğimiz maçı kaybettik

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Maçın başında ne düşündüysek hepsini yaptık

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bursaspor maçını talihsiz şekilde kaybettiklerini söyledi. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise iyi bir sonuçla ayrıldıklarını kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Bursaspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından değerlendirmede bulundu. Talihsiz bir maç kaybettiklerini söyleyen Hüseyin Kalpar, Gerçekten beraberliğe bile üzüleceğimiz maçı kaybettik. Bu da bizi çok fazlasıyla üzdü. Özellikle de ikinci yarıda girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremedik. Girmiş olduğumuz net pozisyonları avantaja çeviremedik. İlk golü 85'te kalemizde gördük ve hemen arkasından bir gol daha yedik. İkinci golü yedikten sonra maçı çevirmek çok zordu. Ama skor 1-0 iken 90'ıncı dakikalarda uzatmalar da gol bulabilirdik dedi.

'İLERLEYEN MAÇLARDA GALİP GELECEĞİZ'

Ne olursa olsun maçta ortaya konan mücadeleden memnun olduğunu kaydeden Kalpar, Bütün istatistikler anladığım kadarıyla bizim lehimize olduğunu gösteriyor. Bu kadar iyi mücadele eden takımın kazanmaması bizi tabi ki çok üzüyor. Ama futbolda bazen talihsizlikler oluyor. Bunlara rağmen galip gelememek bizi üzüyor. Basit hatalardan yediğimiz goller oldu. Ne olursa olsun bu takımın keyif veren bir oyunun var. Keyif veren maç oldu. İki takımı da tebrik ediyorum. Galip gelmeyi düşünürken goller yedik. Bunu hak ettik mi etmedik. Ama futbolda bunlar var. Ben tekrar oyuncularımı kutluyorum. Böyle iyi oynarsak ilerleyen maçlarda galip geleceğiz diye konuştu.

'TALİHSİZ BİR GÜN GEÇİRDİK'

Gazetecilerin Love yerine Ayite'yi neden oyuna almadığı sorusuna yanıt veren Kalpar, Love'un pozisyona girmesinin de gol atmasının da önemli olduğu belirtti. Kalpar, şöyle devam etti

Girip atmak olmayabilir. Devam ediyoruz ama başka oyuncularımız da var. Ben bütün oyuncularımın yanındayım. Girmiş olduğumuz pozisyonlar iyi ama kaçırılan pozisyonlar var. Her seferinde kaçıracak değil, önemli olan bu pozisyonları yakalayabilmek. Çok iyi oynuyordu. Görev anlayışı içerisinde çok iyi oynadı. İster istemez oynayan bir oyuncuyu dışarıya almak olmazdı. Pozisyonlara giren oyuncu o olduğu için devam ettik. Yine olsa yine devam ederdim. Her zaman iyi oynayan bir takım kaybetmez diye düşünmüyorum bugün talihsiz bir gün geçirdik.

'HEDEFİMİZ İYİ OYUNDU'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise bu maça geçen haftalarda kaybedilen puanları telafi için geldiklerini kaydetti. İyi oyunu hedeflediklerini söyleyen Hamzaoğlu, Son zamanlarda birkaç tane oyuncumuz iyi oynuyordu onları görmek istedik. Maçın başında ne düşündüysek hepsini yaptık. İyi bir sonuçla ayrıldık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Alanyaspor'u da tebrik ediyorum dedi.

'HARUN HAFTALARDIR İYİ OYNUYOR'

Kaleci Harun'un haftalardır iyi oynadığını ve fazlasıyla kurtarış yaptığını aktaran Hamzaoğlu, Önemli pozisyonları kurtarıyor. Kalecinin yapması gereken görev bu ama Harun fazlasını kurtarıyor. Maçlara iyi konsantre oluyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bütün oyuncularımdan memnunum diye konuştu.

'BATALLA'NIN OLMAYIŞINI ÇOK ARAMADIK'

Batalla'nın olmayışını çok aramadıklarını belirten Hamzaoğlu, şöyle devam etti

29 oyuncum var. Hepsinden verim alıyorum. Bütün oyuncularım maçlarda Bursaspor için her şeylerini veriyor. Maçın başında Kubilay ile Sinan'ın çıkışı vardı. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyorlardı. Kendilerini görmek istedim. Bu maç onları oynatmak için uygun geldi. İleri çıkmakta zorlanıyorduk. Bu oyuncularla ileri çıkmak için denedik. İyi oynadılar.

'JORQUERA KİLİT OYUNCUMUZ OLDU'

Maçta 2 gol atan Jorquera'nın zor zamanlarda kilit oyuncuları olduğunu belirten Hamzaoğlu, Çok yetenekli ve kabiliyetli bir oyuncu inşallah bize katkı vermeye devam eder dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Hüseyin Kalpar Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title