Haberler

Aytaç Yalman,fethiye Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman, Fethiye Belediye Başkanı Demokrat Partili (DP) Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman, Fethiye Belediye Başkanı Demokrat Partili (DP) Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyaret sonrasında Yalman'ı aracına kadar uğurlayan Saatcı'nın asker selamı vermesi dikkat çekti.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sokaklara 11 Ekim 2013'te astırdığı Kürtçe- Türkçe bayram mesajı nedeniyle MHP'den ihracı istendiği için istifa ederek DP'ye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 4'üncü kez belediye başkanı seçilmesinin ardından Eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaş Yalman tarafından ziyaret edildi. Yalman'a ziyaretinde emekli Tuğgeneral Özcan Nalbantoğlu da eşlik etti. Fethiye Belediyesi'ne dün akşam saatlerinde özel bir otomobille gelen Yalman ve Nalbantoğlu, Başkan Saatcı tarafından karşılandı. Yalman ve Nalbantoğlu, Başkan Saatcı'ya hayırlı olsun dileğinde bulundu. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık 45 dakika sürdü. Ziyaretin ardından Başkan Saatcı, Yalman ve Nalbantoğlu'na araçlarına kadar eşlik etti. Yalman ayrılırken, Başkan Saatcı'nın asker selamı vermesi dikkat çekti.

'DOSTLUĞUMUZ GEÇMİŞE DAYANIR'

Görüşmenin detaylarına ilişkin bilgi vermeyen Başkan Saatcı, Aytaç Yalman'la dostluklarının çok eskiye dayandığını, ziyaretin de bu çerçevede yapıldığı söyledi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Behçet Saatcı Aytaç Yalman Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title