Haberler

Ayso Üyeleri Yeniden Yapılandırma Konusunda Bilgilendirildi

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

AYSO Meclis Başkan Yardımcısı Sermin Kırıcı tarafından açılan AYSO meclis toplantısında konuşan AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, "Odamızın Aydın ekonomisine yön verecek proje olarak açıkladığımız AYSER-Aydın Serbest Bölgesi çalışmalarına katkı vermek üzere Ekonomi Bakanlığı ile yeni protokol imzalayan Aliağa Serbest Bölge A.S. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Turan ile görüşüp kendisinden önemli bilgiler aldık. Bu konuda, AYSO ve Ekonomi Bakanlığı koordineli çalışmak üzere, Odamıza ziyaret eden Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş ile birlikte yürütülecektir" dedi.

AYSO Meclis toplantısı konuk sunumlarında Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Yusuf İpekçi, 6376 Sayılı Bazı alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında, vadesi geçmiş borçların yeniden yapılandırılması, ihtilaflı borçlarda cazip fırsatlar, stokların fiili durumuna uygun hale getirilmesi, matrah artırımı ile vergi incelemesine tabi tutulmama, kasa ve ortak cari hesapların düzeltilmesi hakkında önemli bilgiler verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Yunus Şahin Ekonomi Bakanlığı Eylül Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title