Haberler

Ayşen Armağan 3'üncü Mağazasını Açtı

Güncelleme:

Özgün kumaşları, ipek, deri, süet tasarımlarıyla kendi adını taşıyan markasını yaratan Ayşen Armağan, İstanbul'da 3'üncü, Nişantaşı Reasürans Çarşısı'nda 2'nci mağazasını açtı. Tasarımlarında kaliteden ödün vermediğini söyleyen Armağan, "Hedefim Türkiye'de mağaza zinciri, fakat asıl hedefim yurtdışı" dedi.

'Ayşen Armağan | A2' markasıyla adından söz ettiren Ayşen Armağan, 3'üncü mağazasının açılışını, dün Nişantaşı Reasürans Çarşısı'nda gerçekleştirdi. Moda dünyasından çok sayıda ismin yer aldığı açılışa, sinema ve dizi oyuncusu Nebahat Çehre da katıldı.

"Kendin olmak için kimliğini keşfet" anlayışıyla yola çıktıklarını ve asla belirli bir trende ve sezona hizmet etmeyen, kişiye özel tasarımlar yarattıklarını söyleyen Armağan, "Kendi markama Teşvikiye'de açtığım ilk mağazamla 2006'da başladım. Atölyemi 2007 yılında kurdum. Modeller tamamen bize ait olup kendi atölyemde çok özel ham kumaşlardan, ipek, keten, pamuklu, polyester ve suni kumaşlardan uzak durup, maksimum dikiş kalitesini koruyarak sınırlı sayıda üretim yapıyoruz. Tasarım ve kumaş maliyetlerini ürünün satış fiyatına minimum seviyede yansıtıyoruz" diye konuştu.

"HEDEFİM TÜRK KADININI MARKA TUTKUNU OLMAKTAN KURTARMAK"

"Çok özel bir kıyafet demek illa ki marka ve etiket taşımak demek değil" diyen Armağan, "Türk kadınını prototip, marka tutkunu olmaktan kurtarmak asıl hedefim. Benim şıklık veya kimlik anlayışımda bu yok. Vücuda göre bir kıyafeti uyarlama amacı ile başladım. Yani bir kadın kısa ya da uzun boylu, benim bir kıyafetimi beğendiğinde vücuda göre kalıbı değiştirip, vücuduna, kimliğine göre ayarlıyoruz. Bu 3'üncü mağazam. Hedefim Türkiye'de mağaza zinciri fakat asıl hedefim yurtdışı. Şu an iki satış mağazasında kıyafetlerim konmaya başladı. Biri İtalya diğeri Paris. Yurtdışında dizayner butiklerde yer almayı hedefliyorum" dedi.

"HER BÜTÇEDEN KADIN BENİM MAĞAZAMDAN GİYİNEBİLİR"

Mağazalarında fiyat skalasının 250 ila 2 bin lira arasında bulunduğunu belirten Armağan, "Zevki ve stili olan her Türk kadınını her bütçeye göre giydirmek istiyorum. Sokakta her vatandaş, bir memur da benim kıyafetimi giyebilir. Yeter ki tarzı ve stilini bilsin ya da kendini bana bıraksın tarz ve stilini yaratayım" diye konuştu. Armağan markalaşmanın en doğru yolunun doğru ekip olduğunu da sözlerine ekleyerek, "Muhteşem bir ekibim var. Bu markanın bu kadar sürede büyümesinin en büyük nedeni doğru ekip" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nişantaşı İstanbul Türkiye Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title