Haberler

Ayşegül Yıldız, Sosyal Medya Üzerinden Dolandırıldı

Güncelleme:

Kanser tedavisi gören bir çocuk için sosyal medya üzerinden düzenlenen yardım kampanyasına destek veren Ayşegül Yıldız, dolandırıldığını anlayınca çılgına döndü. Hemen yatırdığı paraların dekontlarını ve iletişim numaralarını savcılığa gönderen Yıldız, insanların iyi niyetlerinin kullanılmasına isyan ederek şu mesajı paylaştı.

"RESMEN ÇARPILDIK"

"LÖSEV'in sitesinden kontrol ettim; Sude diye gönderilen ve yardım istenen çocuğun adı Barış'mış ve sevgili Barış hastalığını atlatmış. Sude diye tanıttığınız çocuk için verdiğiniz telefon numaralarını ve dekontları savcılığa ve gerekli yerlere gönderiyorum. Ben ve benim gibi yüzlerce insan hesaplarınıza para yatırdı. Sadece masum bir çocuğa yardım eli uzatabilmek için resmen çırpındık! Ve beni de bu dolandırıcılığa aracı ettiniz! Bir çocuğu kullanarak insanların iyi niyetini bu şekilde kullanan tüm sahtekarları Allah'a havale ediyorum. Diyecek bir şey yok Allah'ınızdan bulun!!! Gerekli hukuki işlemler başlatıldı!!! Bundan sonra kimse Instagram üzerinden yardım istemesin lütfen! Ne aracılık ederim ne de paylaşırım! Sizin yüzünüzden gerçekten ihtiyacı olanlara da artık kimse inanmayacak! Onların vebali size en büyük ceza!!!"

Kaynak: Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (4)

X-RAY:

ADANALI , HAYDAN GELEN HUYA GİDER İFADESİ ÇOK DOĞRU FAKAT, MİLLETİN ANLADIĞI ANLAM İSE HARAMDAN GELİP HARAMA GİDER İFADESİDİR. DOĞRU OLAN İSE ALLAHTAN GELİP ALLAHA GİDENDİR. YANİ HAY VE HU ALLAHIN İSİMLERİNDENDİR. HERKES BU KELİMELERİ KULLANIRKEN DİKKAT ETSE YADA BİRAZ OLSUN ARAŞTIRSA DAHA İYİ OLUR. HEPİMİZ İÇİMİZDE DOLAŞAN HATALARIMIZI DÜZELTELİM. OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM .

11
3
yanıtYanıtla
KürtAsıllıTürk:

Ne kadar paranı dolandırdılar ki?

9
5
yanıtYanıtla
sevalsevaldaloglu@hotmal.com:

ne kadar olduğunun ne önemi var? kadının vermeye çalıştığı mesajı anlamayacak kadar zeka engelli olduğunuzu düşünmüyorum. millet olarak bu önyargımızdan ne zaman nasıl kurtulacağız çok merak ediyorum !

yanıt0
yanıt0
YURDDAŞ:

arkadaşlar bilmediğimiz kelimeleri kötü niyetle yorumlamayın şöyleki hay dan gelen hu ya gider kelimesini anlatayım size , bu kelime hay ALLAH cc selamıdır, hu da derviş selamıdır. bu kelimeleri şurdan geldi buraya gider diye yorumlarsak günaha girmiş oluruz ALLAH cc muhafaza söylim deöiştim . . . konuya dönersek kadın haklı iyi niyeti süistimal etmek buda ama dolandırıcılık yapma değil gene aynı yardım kuruluşu almış okuduğum kadarıyla ?

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title