Haberler

Ayşe'yi Oyun Oynarken Dalgalar Yuttu

Demre'ye akrabalarını ziyarete gelen Yabacı çiftinin iki yaşındaki kızı, sahilde oynarken dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi.

Demre'ye akrabalarını ziyarete gelen Yabacı çiftinin iki yaşındaki kızı, sahilde oynarken dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi.

Dün, Antalya'dan Demre'ye akraba ziyareti için gelen Mehmet Taner Yabacı ve Naile Yabacı çiftinin çocukları Ayşe Yabacı (2), Arda Yabacı (4) ve kuzenleri Orhan Çalık (4) evin yakınında oynamaya başladı. Sahile dolaşmak için çıkan Mehmet Taner Yabacı, kızı Ayşe'nin evin önünde olmadığını fark etti.

Evin çevresinde Ayşe'yi aramaya başlayan baba,  polise haber verdi. O sırada balık avlayan Hüseyin Cansev ve küçük kızın babası denizde kırmızı bir cisim gördü. Dalgaların kıyıya vurduğu Ayşe'nin cesediyle karşılaşan baba Yabacı, sinir krizi geçirdi.

Emniyet ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla kıyıya çekilen Ayşe'nin cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Taner Dalgalar Antalya Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title