Haberler

Ayşe Kökçü Ve Cihat Tamer Yıllar Sonra Aynı Dizide Buluştu!

Güncelleme:

Usta oyuncu Ayşe Kökçü ve Cihat Tamer 'Ne Münasebet' adlı dizi ile sevenleriyle buluştu. 25 yıl önce 'Bizimkiler' dizisinin setinde başlayan dostluk 'Talih Kuşu' adlı dizi ile devam ettikten sonra iki duayen sanatçının yolu bu kez "Ne Münasebet'in setinde kesişti.

Ayşe Kökçü: Cihat Tamer ile çalışmak çok keyifli!

Ayşe Kökçü "Dostluğumuz 25 yıl önce Bizimkiler'in setinde başladı, 8 yıl önce 'Talih Kuşu' adlı dizide rol almıştık, şimdi ise 'Ne Münasebet' adlı dizide karı-kocayı oynuyoruz" dedi. Cihat Tamer'e övgüler yağdıran Kökçü; "Cihat benim uzun yıllardır tanıdığım ve birlikte birçok projede yer aldığım bir arkadaşım. Onunla çalışmak çok keyiflidir, sanırım o da benim için aynı şeyleri düşünür." dedi.

'Ne Münasebet' adlı dizide, Mualla adlı oğluna düşkün bir anneyi canlandıran Ayşe Kökçü, "Daha önce oynadığım 'Yalancı Yarim'de ki role çok benziyor. Romantik komedi tarzında güzel bir proje, konu olarak değişik. İnşallah seyirci çok sevecek" dedi. Sarp Levendoğlu'nun annesini oynayan Ayşe Kökçü, "Cihat Tamer ile bizim güzel bir duruşumuz var. İkimiz de, birbirimizle rahat partner oluruz. Onunla çalışmak çok keyifli. Yıllar önce 'Bizimkiler' dizisinin setinde başlayan dostluğumuz hiç eksilmedi, artarak hep sürdü." dedi.

Cihat Tamer "Ayşe ile çok güzel bir kontağımız vardır."

Hukuk Bürosu sahibi Hakkı Bilir'i canlandıran usta sanatçı Cihat Tamer ise "Senaryoyu okuduğum an rol hoşuma gitti çok beğendim. İlk bölümde vurulduğumu söyleyince senarist grubu "İlk bölümde ölmüyoruz değil mi?' dedim. 'Tabi ölmüyorsunuz' dediler gülerek. (gülüyor) Ayşe (Kökçü) ile de 25 sene önce Bizimkiler dizisinde beraberdik, o Şükrü'nün eşiydi, ben de Şükrü'nün ağabeyi Şevket'tim. Şimdi de burada benim eşim oldu. (gülüyor) Çok güzel bir kontağımız vardır kendisiyle, orada da vardı burada da devam ettiriyoruz." dedi.

Aile dizisi..

"Hırs, entikalar da olsa filmde bu bir aile dizisi" diyen sanatçı Cihat Tamer ; "Anadolu'dan gelmişler, çok çalışmışlar, belirli bir yere ulaşmışlar. Hakkı hukuk bürosunu çok üst seviyeye getirmiş. Şimdi de varis arıyor, yerine oğlunu getirmek istiyor. Fakat oğlunun savrukluğu, umursamazlığı onu başkasına yönlendiriyor. Aslında vekaleti başkasına vermekle, oğlunu da hırslandırıp çalışmasını sağlamak istiyor. Hakkı Bilir vurulunca tabi, oğlu iş başına geçmek istiyor ve olaylar gelişiyor." dedi.

İlk bölümü yayınlanan dizide, Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, İnan Ulaş Torun, Bahar Akça, Mert Yavuzcan, Ayşen Sezerel gibi ünlü isimler rol alıyor. Dizide Cihat Tamer hukuk bürosu sahibi tanınmış bir avukatı (Hakkı Bilir) canlandırırken, Ayşe Kökçü; hayatını eşine ve çocuğuna adamış Muazzez karakteriyle dikkat çekiyor. Dizide Sarp Levendoğlu, Cihat Tamer ve Ayşe Kökçü'nün yakışıklı ve çapkın oğlu Demir'i oynuyor. Güzel oyuncu Bahar Akça Avukat Ahu karakterini canlandırırken, Mert Yavuzcan'da Demir'in (Sarp Levendoğlu) en büyük rakibi ve düşmanını (Berkant Kunter) oynuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sarp Levendoğlu Cihat Tamer Akça Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title