Haberler

Ayşe Arman ve Saba Tümer Yaşam Sırlarını Forum Gaziantep'te Anlattı

Türkiye’nin en başarılı kadınlarından Ayşe Arman ve Saba Tümer, özel bir söyleşi için Türkiye’de ilk kez Forum Gaziantep’te biraraya geldi.

Türkiye'nin en başarılı kadınlarından Ayşe Arman ve Saba Tümer, özel bir söyleşi için Türkiye'de ilk kez Forum Gaziantep'te biraraya geldi. Birbirlerine sorular yönelten ve tüm soruları içtenlikle cevaplayan ikiliye hayranları büyük ilgi gösterdi.

Yaşama dair sırlarını kahkahalar eşliğinde sevenleriyle paylaşan Arman ve Tümer, hayranları kırmayarak bol bol imza dağıttı, kameralara gülümsedi.

Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, 30 Mayıs Cumartesi günü çok özel bir söyleşiye ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin en çok okunan ve takip edilen yazarlarından Ayşe Arman ile ekranların 'Bayan Kahkahası' Saba Tümer, yaşam sırlarını anlatmak üzere Forum Gaziantep ziyaretçileriyle buluştu.

Aşk ve ilişkiler üzerine kişisel tariflerini veren, ev ve iş yaşamlarına dair özel sırlarını da paylaşan Ayşe Arman ve Saba Tümer interaktif bir röportaj gerçekleştirdi. Yıllardır yaptığı röportajlarla gündeme damgasını vuran Ayşe Arman sorduğu sorularla Saba Tümer'i terletirken, bir anda roller değişti ve kahkahalarıyla herkese enerji veren ve neşe saçan Tümer, Arman'a çarpıcı sorular yöneltmeye başladı. İki ünlü konuk, etkinlik boyunca birbirlerine sordukları sorulara içtenlikle cevap vererek, hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Saba Tümer, Ayşe Arman'ın bir sorusu üzerine Beyaz'a canlı yayında evlenme teklif etti ve Forum Gaziantep ziyaretçilerini düşündürtürken kahkahaya boğdu.

Aşk, tutku ve ilişkilerin yanı sıra sosyal medya, iletişim ve çalışma yaşamına da dokunan söyleşi, Forum Gaziantep ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Kadın-erkek her yaştan Forum Gaziantep ziyaretçisinin yoğun ilgi gösterdiği eğlenceli söyleşi sırasında gerçekleştirilen küçük bir yarışmayla belirlenen 5 kişi, yönetim ofisinde Ayşe Arman ve Saba Tümer'le tanışma fırsatı yakaladı. Şanslı konuklara, Arman'dan imzalı kitap ve Tümer'den imzalı t-shirt hediye edildi.

Etkinlik ayrıca Periscope'da canlı olarak yayınlandı ve yüzlerce kişi tarafından izlendi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saba Tümer Ayşe Arman Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title