Haberler

Aysal: "Oyuncuların Kendi Aralarındaki Ufak Tefek Sorunları Doğaldır"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Makedonya’nın batısındaki Gostivar şehrinde Galatasaraylılar Derneği'nin açılışına katıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Makedonya'nın batısındaki Gostivar şehrinde Galatasaraylılar Derneği'nin açılışına katıldı.

Başkan Aysal, açılışta derneği gezerek, taraftarlarla bir araya geldi. Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ünal Aysal, dün akşam 1-0 kazandıkları Fenerbahçe derbi maçı ile ilgili olarak, "Bütün derbilerde olduğu gibi ortam biraz gergindi ama biz buna alıştık. Senelerdir maalesef sahalarımızda bu gerginliği yaşıyoruz. Güzel olan tarafı Arena'da Galatasaray seyircisinin büyük bir desteğinin yanında büyük bir de olgunluğu vardı. Hiçbir taşkınlık görmedik. Sadece güzel bir destek vardı ama oyuna hiçbir müdahale, yeşil sahaya hiçbir müdahale olmadı. Bu beni en çok mutlu eden olaydır. Ama saha içinde oyuncuların kendi aralarındaki her zaman olduğu gibi adrenalin taşmasından kaynaklanan ufak tefek, antrenmanlarda da yaşadıkları türden sorunlarla karşılaşmaları doğaldır. Beni üzen tek şey bu. Dün bu güzel derbiden sonra dikkatlerin siz medya mensupları tarafından tamamen sahadaki bir iki tane ufak olaya tekzip edilmesi ve sanki bu derbide önemli olan netice değilmiş, oyun değilmiş, sadece kişilerin kendi arasındaki ufak tefek sürtüşmelermiş gibi göstermeniz. İnşallah bundan sonraki derbilerde bu hataya düşmezsiniz" dedi.

"MAKEDONYA'YI DEĞERLENDİREREK, BURADA FAALİYET İÇİNDE BULUNACAĞIZ"

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, açılan yeni dernek binasının önemine dikkat çekerek, "Bundan sonra Galatasaray olarak biz Avrupa'ya olan açılışımızda öncelikli olarak Makedonya'yı muhakkak değerlendirmek, geliştirmek ve buradaki çalışmalarımızı faydaya döndürmek üzere bir faaliyet içinde bulunacağız. Galatasaray'ın önceliği, yurt içindeki başarılar kadar yurt dışındaki başarılardır. Ama bu başarılara giden yolun her şeyden evvel eğitimden geçtiğini de çok iyi biliyoruz. Bu eğitim sadece bedensel değil, kafa eğitimi de önemli. Gençlerimizin spor sayesinde sağlıklı bir şekilde yetişebilmesinin de iyi ortamların hazırlanmasına bağlı olduğunun bilincindeyiz. Bu sebepten önümüzdeki günlerde Makedonya'da gençlerimizden nasıl faydalanabileceğimizi araştıracağız. Bu bizim için ciddi bir ilham kaynağı olacak ve bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Galatasaray büyük bir camia ama yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük bir camia ve biz değerlerimizi gençlere yatırım yaparak geliştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

GÜLAY DALYAN: "DÜN AKŞAMKİ 1-0'LIK GALİBİYETTEN SONRA BUGÜNKÜ BU AÇILIŞ BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL OLDU"

Açılışta bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan da Galatasaraylılar Derneği'nin bu şubesini açmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Hem Gostivarlı hem de bir Galatasaraylı olarak başkanımızla beraber buradayız. İnşallah bundan sonra sporun ahlakı, güzelliği temsil ettiği ortamda daha büyük başarılara imza atarız. Hele ki dün akşamki 1-0'lık galibiyetten sonra bugünkü bu açılış bizim için çok güzel oldu" diye konuştu. - GOSTİVAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Makedonya Gostivar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title