Haberler

Aysal: Drogba'nın 1 Yıl Daha Kalmasını İstiyorum

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GSTV'de gazeteciler İskender Baydar, Ali Sirmen ve Murat Sabuncu'nun sorularını yanıtladı. Aysal, "Drogba lider bir oyuncu. Bir sene daha takımda kalmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

"DROGBA'NIN 1 YIL DAHA KALMASINI İSTİYORUM"

Ali Kırca moderatörlüğünde gerçekleşen programda Fildişili yıldız Didier Drogba için "O, lider bir oyuncu. Bir sene daha takımda kalmasını istiyorum" diyen Aysal, Fenerbahçe derbisi için de "Futbolcularımızın moralleri, Florya'da ambians gayet iyi. Zaten Galatasaray'da derbiler öncesi ambians hep böyledir. Fenerbahçe ile mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maç oynayacağız. Şampiyonlar Ligi hedefimizi gerçekleştirmek için buna mecburuz. Futbolcularımıza güveniyoruz" açıklamasını yaptı.

"TRANSFER YASAĞI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Aysal, son dönemde gündemdeki "UEFA'dan Galatasaray'a bir yasak mı gelecek?" tartışması hakkında da "Biz her üç ayda bir UEFA'ya bildirimde bulunuyoruz. Burada bize özel bir durum yok. 6 kulübün gelirine el koydu UEFA. Bizim böyle bir durumumuz yok. 76 kulüpten savunmalar istendi. Galatasaray da bunun içinde. Ancak bir transfer yasağı söz konusu değil. Böyle bir yasağın bizden önce gelmesi gereken kulüpler var. Ayrıca böyle bir ceza gelecekse bizim 2.5 ay önce haberimiz olur. UEFA, kur farkı olayını dikkate alacağını söylüyor. O zaman da zaten sorun kalmıyor" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İskender Baydar Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ibrahimbmw_metcedes@hotmail.com:

Serhatcım kim kimi gömüyo görelim

0
2
yanıtYanıtla
ulubatli 1453ayhan-girgin-@hotmail.de:

Ulan bu zavalli SIKECILER sampiyon olup avrupaya gideceklerini saniyor...eziklik!

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title