Haberler

Aysal, Belçika Basınına Konuştu

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında bugün Anderlecht'i ağırlayacak Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal, "Son aylarda Anderlecht'i seyrettim ve mükemmel oyuncular gördüm" dedi.

Belçika'nın La Derniere Heure gazetesine konuşan Aysal, sarı-kırmızılıların D Grubu'ndaki rakiplerinden Arsenal'ın son aylarda takıma çok yatırım yaptığını, ancak hala eski seviyesine ulaşamadığını belirtti. Dortmund'un ise her yıl en değerli oyuncularından ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden Aysal, Galatasaray'ın da Drogba'nın ayrılmasıyla bir yıldızını kaybettiğini kaydetti.

Anderlecht'in ise her yıl ilerlemeyi sürdürdüğüne dikkati çeken Aysal, "Son aylarda Anderlecht'i seyrettim ve mükemmel oyuncular gördüm" ifadelerini kullandı.

Aysal, başkanlık görevinin 2016'da sona ereceğini hatırlatarak, yeniden seçilmemesi halinde Belçika futboluna yatırım yapabileceğini kaydetti. Aysal, "Seçilmemem halinde, daha önce olduğu gibi zamanımın büyük bölümünü Belçika'da geçireceğim. Futbola bayıldığım ve buradaki dönemden bir deneyimim olacağı düşünülürse cazip gelebilir. Bu neden Anderlecht olmasın?" dedi. - Brüksel

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Belçika Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title