Haberler

    Ayrıntıda Htc One M9 Gizli

    HTC'nin yeni amiral gemisi telefonu bu sefer başka bir şekilde gözüktü.

    Emre Çetinkaya - -

    HTC'nin amiral gemisi modeli HTC One M9, Galaxy S6, Xperia Z4 ve LG G4 ile birlikte yılın en çok beklenen 4 telefonundan bir tanesi. HTC One M8'in devam modeli olacak olan HTC One M9'un çıkmasına kısa bir süre kalmışken, cihazla ilgili bilgiler ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu anlamda son olarak HTC One M9'un net fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Çok geçmeden şimdi ise HTC One M9 ile ilgili yeni bir görüntü geldi.


    Dün itibariyle internete düşen bir görüntünün ayrıntısında HTC One M9'un gizli olduğu iddia ediliyor. Belirtilene göre bir HTC çalışanı, HTC One M9'un kamerasını test amaçlı bir Xperia Z2'yi fotoğraflıyor. Sonrasında ise Xperia Z2'nin ekranın yansımasında HTC One M9 gözüküyor.


    Ayrıca HTC One M9 ile çekildiği iddia edilen bu fotoğraf, cihazın kamerası hakkında da ipuçları veriyor. Belirtilene göre 0PJA10/0PJA13 model numaralarının kullanıldığı HTC One M9'da, 3024 x 5376 piksel çözünürlükte fotoğraflar çekebilen, 20MP değerinde bir kamera bulunuyor.


    Öte yandan HTC One M9'un, 1 Mart'ta tanıtılacağını da hatırlatalım. HTC One M9 hakkında ne düşünüyorsunuz?








    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Htc Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title