Haberler

    Ayrılmak Gibi Düşüncemiz Yok

    Mazlum AYDIN İKİLİ ARKA KAPIDAN ÇIKTI 'Annemin Yarası' filminde rol alan Belçim Bilgin ve Meryem Uzerli, Soho House'da eğlencenin keyfini çıkardı.

    Mazlum AYDIN İKİLİ ARKA KAPIDAN ÇIKTI

    'Annemin Yarası' filminde rol alan Belçim Bilgin ve Meryem Uzerli, Soho House'da eğlencenin keyfini çıkardı. Çıkışta habercilerin olduğunu öğrenen ikili, görüntülenmemek için arka kapıdan otoparkın kepenklerini indirerek kaçtı. Uzerli, VIP araçla Bilgin'i Etiler'e bıraktı.  YETER ÇEKMEYİN! Eşi Yılmaz Erdoğan ile sık sık ayrılık haberleri gündeme gelen Bilgin, 'Ayrılma gibi bir düşüncemiz yok. Çıkan haberler yalandır' diyerek iddiaları yalanladı. Alkollü olduğu için görüntü vermek istemeyen ve bu yüzden aracın bir köşesine saklanan Uzerli, ' Yeter artık çekmeyin ' diyerek sitem etti. OLAYLI GECE! Meryem Uzerli ve Belçim Bilgin, mekandan çıkarken arka kapıyı tercih etmeyerek kepenkleri indirmesi ortaya ilginç görüntülerin çıkardı. Mekanın personelinin seferber olduğu gecede bir çalışanın 'Neyi çekiyorsunuz' diyerek çıkışmasına kimse anlam veremedi.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Meryem Uzerli Belçim Bilgin Soho House Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title