Haberler

Ayrancılar Rekreasyon Alanı Açılıyor

Güncelleme:

Torbalı Belediyesinin, Ayrancılar Üçpınarlar Mahallesindeki rekreasyon alanı önümüzdeki hafta açılıyor.

Torbalı Belediyesi'nin, Ayrancılar Üçpınarlar Mahallesi'ndeki rekreasyon alanı önümüzdeki hafta açılıyor. 33 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan ve mevcut bitki örtüsü korunarak yapılan çalışmada, vadinin içinden yapay dere geçirildi. Etrafına ise piknik masaları ve oturma grupları konuldu.

Suyunbaşı'nın ardından Ayrancılar'a yapılan en büyük ikinci proje olan Üçpınarlar Rekreasyon Alanı Salı günü görkemli bir açılışa hazırlanıyor. Tamamen doğal bir mesire alanı olacak bölgeden sadece Ayrancılar halkı değil, tüm Torbalı halkı da faydalanacak. Özel bir peyzaj çalışmasının yapılacağı alan 2 bin kişi kapasiteli olacak ve 350 araçlık da otopark yer alacak. Ekim ayında başlayan çalışmalar tamamlanarak açılış günü beklenmeye başlandı. Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yıldız Sivrikaya, "Biz, İzmir'in en şık piknik alanını değil, Torbalı halkının kendisini rahat hissedebileceği bir alan yaptık. Önümüzdeki salı günü yapılacak açılışa tüm Torbalılıları bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayrancılar Torbalı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title