Haberler

Aynı Sofrada Buluştular, Bereketi Paylaştılar

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Yeşilyuva İlkokulu’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaştı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Yeşilyuva İlkokulu'nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen vatandaşlar, Ramazan'ın bereketini aynı sofrada paylaştı.

Küçükçekmece Belediyesi, binlerce Küçükçekmeceli vatandaşı aynı sofrada buluşturarak ramazan ayının rahmetini ve bereketini yaşatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Yeşilyuva İlkokulu'nda düzenlenen iftar yemeğinde Cennet Mahallesi sakinleri, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ile birlikte oruç açtı.

"BU RAMAZAN RUHUMUZU DOYURALIM"

İftar öncesi söz alan Harun Kaya, "Oruç bedenleri aç bırakmak ama ruhları doyurmaktır. Bizler de bu Ramazan ruhlarımızı doyuralım inşallah. Tam da iftar öncesi sizlerle olmak çok güzel. Allah dünyanın her yerindeki mazlumlara böyle güzel Ramazanlar yaşamayı nasip etsin" diye konuştu.

"RAMAZAN NEFİSLE MÜCADELE AYIDIR"

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Temel Karadeniz ise herkesin Ramazan ayını ve gelecek Ramazan Bayramını kutlayarak, "Çocuklarımızda güzel Ramazan anıları bırakalım ve komşularımızla bu rahmeti paylaşalım istedik. Ramazan aslında paylaşma ayı. Küçükçekmece'de de gönül köprüleri kurmak amacımız. Ramazan ayı kendimizle muhasebe edip nefsimizle mücadele edebileceğimiz bir ay. Bunu aklımızdan çıkarmayalım" dedi.

HACİVAT VE KARAGÖZ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Akşam ezanı öncesinde tüm masaları gezerek vatandaşlarla sohbet eden Karadeniz, konuşmasının ardından büyük alkış aldı. Hep birlikte avuç açarak Ramazan ayının bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar ise Küçükçekmece Belediyesi'ne teşekkür etti. İftar sonrasında da Hafız Adnan İnan vatandaşlara yemek duası yaptırdı. İftar sonrası ayrıca animasyon ekibi, Hacivat ve Karagöz, Nasrettin Hoca gibi milli değerleri çocuklarla buluşturdu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Temel Karadeniz Yeşilyuva Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title