Haberler

Aynı Sınıftan 37 Profesör, 5 Rektör Çıktı

HACETTEPE Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1975 yılında mezun olan 103 doktor, 10 yıldır düzenledikleri mezun buluşması kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir arada kutlamak için Samsun'a geldi.

HACETTEPE Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1975 yılında mezun olan 103 doktor, 10 yıldır düzenledikleri mezun buluşması kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir arada kutlamak için Samsun'a geldi.

Hacattepe Üniversitesi'nden 1975 yılında mezun olan aralarında 37 profesörün yer aldığı 103 doktor Samsun'a geldi. Her yıl mezun buluşması kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Türkiye'nin bir ilinde beraber geçiren mezunlar bu yıl için Samsun'u seçti. Samsun'a gelen 103 doktor Atatürk Anıtı, Bandırma Vapuru, Tütün İskelesi, Amazon Adası gibi kentin tarihi ve turistik alanlarını gezdi. 103 doktorun yarın da düzenledikleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katılacakları belirtildi. Mezunlar adına açıklama yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Samsun'da bulunmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"10 senedir her 29 Ekim'de bir araya geliyoruz. Hem birbirimizle hasret gideriyoruz, hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı hep birlikte kutluyoruz. Bu yılki programı Samsun'a gerçekleştiriyoruz. Bizim sınıfımız çok özel bir sınıftı. Sınıfımızdan 37 profesör ve 5 de üniversite rektörü çıktı. Hepimiz bir arada olmaktan çok mutluyuz." CHP'Lİ AKAYDIN DA ARALARINDA

Mezunlar arasında yer alan CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, arkadaşlarıyla yıllarca doktorluk mesleğine hizmet ettiklerini kaydederek şunları söyledi:

"Çok mutluyuz gururluyuz. Samsun gibi özellikle Atatürk adına tarihi önemi olan bir kentte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaktan dolayı. Şunu kıvançla söylüyorum hepimiz Kuva-i Milliye ruhuyla, aynen Çanakkale Savışı'ndaki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri gibi cumhuriyetlerine, vatanlarına, bayraklarına, demokrasiye yürekten sadık ve laik bir kesimi temsil ediyoruz. Bununla da çok gurur duyuyoruz." - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

29 Ekim Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title