Haberler

Fatih'te Bir Otelde Kalan Turist Sevgilisini Bıçaklayıp İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te bir otelde kalan Özbek turist, önce sevgilisini bıçakladı sonra intihara kalkıştı. Çiftin odasında 'Bıktık hayattan' yazılı not çıktı.

İstanbul Fatih'te öğlen saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Bir otelde sevgilisiyle kalan Özbek turist, sevgilisini bıçaklayıp, ardından kendisini de ağır yaralayarak intihara teşebbüs etti. Olay akıllara 'Özbek çift toplu intihara mı kalkıştı?' sorusunu getirdi.

POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ

Fatih'te bir otelde kalan Özbek vatandaşı bir kişi sevgilisini bıçakladı. Görevlilerin haber verdiği polis olay yerine geldi ancak Özbek şahıs kapıyı açmadı. Polis operasyon düzenledi.

KENDİNİ DE BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Kapının açılmasıyla olayın detayları da ortaya çıktı. Özbek şahsın sevgilisini bıçaklamasının ardından kendini de bıçakla yaraladığı ortaya çıktı.

"BIKTIK HAYATTAN" YAZILI NOT BULUNDU

Şahısların ikisi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çiftin otel odasında "Bıktık hayattan" yazılı bir de not bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title