Haberler

Aynı Oadada Ölen Suriyeli 5 Kardeş Aynı Cenaze Aracına Kondu

Suriye’deki iç savaştan kaçtıkları Antalya’nın Korkuteli ilçesinde karbonmonoksit gazından aynı odada yaşamını yitiren 5 kardeş, son yolculuklarına da aynı cenaze aracında gönderildi.

Suriye'deki iç savaştan kaçtıkları Antalya'nın Korkuteli ilçesinde karbonmonoksit gazından aynı odada yaşamını yitiren 5 kardeş, son yolculuklarına da aynı cenaze aracında gönderildi.

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Korkuteli ilçesinde 8 çocuğuyla yaşamaya başlayan İbrahim ve Meliha Almahawi çiftinin aynı odada kalan çocukları Cemile (18), Ala (14), Ahmet (11), Nesri (9) ve Gıfran (7) kömür tenekesinden çıkan karbonmonoksit gazından yaşamlarını yitirmişti. Anne ve babalarıyla birlikte başka bir odada kalan Abdullah (17), Sabriye (5) ve Adnan (3) ise çıkan gazdan etkilenmeden kurtulmuştu. Soba zehirlenmesinden yaşamını yitiren Suriyeli 5 çocuğun cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından 2 tabuta konularak Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsisi tamamlanan 5 çocuğun cenazesi yine aynı cenaze araçlarına konuldu. Cenazeler bu gece uçakla İstanbul'a oradan da sabah Mardin'e gönderilecek. Öte yandan Almahawi ailesinin ise Mardin'deki sınır kapısına geldiği öğrenildi. Cenazeler yarın sabah Mardin'den Suriye'nin Telhamis kentinde defnedileceği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Antalya Mardin Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title