Haberler

Aynı Köyden 15 Cenaze

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde bu sabah trafik kazasında 15 işçi hayatını kaybederken, aileleri feryat etti.

Kazayı değerlendiren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Süt kamyonu şoförünün uyumuş olabileceği ifade ediliyor ama araştırmalar devam ediyor. Gerçekten çok acı bir olay. Bir köyümüzden 15 cenaze kalkacak, bu acının izahı mümkün değil. Allah rahmet eylesin" dedi.

Vali Bektaş, bu sabah 05.30-06.00 saatleri arasında Gölmarmara'nın Hacıveliler mahallesi yakınlarında asma yaprağı toplamak için yola çıkan tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetle bir süt kamyonunun çarpıştığını anlatarak, "Kazada aynı köyden 13'ü kadın 15 kaybımız var, 2 kişi de yaralandı. Kazanın olduğu yerde yol geniş, görüş açık gözüküyor. Harici bir sıkıntı gözükmüyor. Süt kamyonu şoförünün uyumuş olabileceği ifade ediliyor ama araştırmalar devam ediyor. Gerçekten çok acı bir olay. Trafik canımızı yakmaya devam ediyor. Uykunun bastırdığı bir saatte uykusunu almamış bir şekilde trafiğe devam etmek nasıl izah edilir anlam veremiyoruz. Bir köyümüzden 15 cenaze kalkacak, bu acının izahı mümkün değil. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin" dedi.

Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ise süt kamyonu şoförüyle kamyonetten yaralı kurtulan bir kişinin hastaneye kaldırıldığını, yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığını ve tedavilerinin devam ettiğini söyledi.

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ

Kazayı öğrenir öğrenmez tarım işçilerinin aileleri olay yerine akın ederken, cenazeler başında feryat ettiler. Kazada ölenlerin isimleri şöyle:

Fadime Orhan (48), Zeynep Uysal (32), Ümmühan Uysal (30), Dürdane Kaya (40), Burak Kaya (15), Zekiye Çetin (54), Nesrin Aydın (27), Seydi Aydın (53), Zeynep Çetin (35), Kezban Uysal (67), Ümmü Demirkol (38), Ayşe Yaşar (40), Yıldız Öztürk (41), Azize Kars (52), Ayşe Aydın (47).

09 DZ 344 plakalı süt kamyonu sürücüsü E.İ.'nin Salihli Özel Can Hastanesinde tedavisine devam edildiği, Gülderen Kılınç isimli kadının Salihli Devlet Hastanesinde ameliyata alındığı öğrenildi.

KAZA

Salihli'ye bağlı Çökelek köyünden Gölmarmara ilçesine yaprak toplamak için giden tarım işçilerini taşıyan 45 SA 3779 plakalı kamyonetle Akhisar istikametinden gelen 09 DZ 344 plakalı süt aracı Haciveliler mahallesinde çarpıştı. Kazada, 15 kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı. Kazada ölen 14 kişinin cenazesi Akhisar Devlet Hastanesine, bir kişinin cenazesi Gölmarmara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazelerin bir süre sonra ailelerine teslim edilmeye başlandığı öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Uysal Ayşe Aydın Gölmarmara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

H.Y:

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLELERİNE SABIR VERSİN

0
1
yanıtYanıtla
mrt:

tır ve buna benzer ağır vasıta araçlar yollarda helede şehirler arası yollarda Azrail gibi dolaşıyorlar. kural nedir bilmezler Allah sonumuzu hayr eylesin Ölenlere Allahtan rahmet kabirleri nur mekanları cennet olsun ailelerine sabırlar dilerim.

0
0
yanıtYanıtla
Halil:

Of allahım ekmek parası için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title