Haberler

Aydın'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu

Güncelleme:

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin pis su atık rögarının bulunduğu bölümde, bir ay arayla ikinci kez cenin bulundu.

Aydın'ın Efeler ilçesindeki kadın doğum hastanesinin pis su rögarında bir ay arayla ikinci bir cenin daha bulundu.

AYNI GÖREVLİ YİNE CENİN BULDU

Olay, bu sabah saat 09.00 sıralarında Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Her sabah hastane bahçesindeki temiz ve pis su atık rögarını temizleyen görevli, beton kapağı açarak iki metre derinliğindeki çukura girdi. Yaklaşık 1 ay önce de aynı şekilde bir cenin bulan görevli, rögarda ikinci bir cenin olduğunu fark edince durumu polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerde ceninin 3-4 aylık olduğu tespit edildi.

HASTANE İÇERİSİNDEN ATILMIŞ

Cenini bulan temizlik görevlisi, polise verdiği ifadesinde her gün düzenli olarak rögarı temizlediğini ve ceninin kuyuya atılmış olma ihtimalinin olmadığını belirtti. Atık su rögarının servisler ve yatan hasta bölümüne bağlı olduğunu kaydeden görevli, ceninin hastanenin bu bölümlerinden birisinden sürüklenmiş olabileceğini iddia etti.

MERAKLI KALABALIK ZOR ANLAR YAŞATTI

Temizlik görevlisi tarafından bir torbaya konan cenin, incelenmek üzere hastane morguna kaldırıldı. Yaklaşık iki saat süren çalışmalar sırasında çevrede toplanan meraklı kalabalık, polise zor anlar yaşattı. Kalabalık polis ve özel güvenlik ekipleri tarafından güçlükle bölgeden uzaklaştırıldı.

DAHA ÖNCE DE BULUNMUŞTU

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ait pis su atık rögarında 6 Şubat tarihinde de dört aylık bir cenin bulunmuştu. Ceninin kime ait olduğu, düşük mü yoksa kürtaj sonucu mu doğduğunun tespit edilmesi için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

SinanMobil-ANDROID:

Ulan nasıl insanlar var ya....hayvanlar bile yavrusu zor durumdayken inlior insanların yaptığına bak

21
0
yanıtYanıtla
92 YILDA,GELDigimiz durum,,,,:

92 senede türk milletinin geldigi duruma bir bakin hele, , , , insanlgimizi unuttuk, , , baska söze hacet varmi acaba, , , , ?

11
1
yanıtYanıtla
hadi yaaa Mobil-ANDROID:

Benim inancım yok ama cocuklarimi en ufak zarar gelmesini istemem birde inancsiz deyip yazmayin karaktersiz ve hasta olan insan bunlari yapan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title