Haberler

AYMEDER Üyeleri Konya ve Isparta'yı Gezdi

Aydın Memurlar Derneği Gezi Kulübü üyeleri, Konya ve Isparta'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi.

Aydın Memurlar Derneği (AYMEDER) Gezi Kulübü üyeleri Konya ve Isparta'ya gezi düzenledi. İki gün süren gezide, Konya ve Isparta'nın tarihi ve kültürel yerleri gezildi.

Amaçlarının dernek üyeleri arasındaki iletişimi artırmak ve ülkemizin görülmeye değer yerlerini üyeleriyle gezerek tanınmasını sağlamak olduğunu belirten AYMEDER üyesi gezi sorumlusu İbrahim Özmen, geziye katılan üyelerin hepsinin çok memnun olduklarını söyledi. Özellikle Konya Mevlana ziyaretinin büyük ilgi gördüğünü ve "Gez dünyayı gör Konya'yı" sözünün doğruluğunu gördüklerini belirten Özmen, "Konya'da Hz. Mevlana, Alaaddin Tepesi, şehitlik, camiler ve gezilebilecek yerleri gezdik, ziyaretlerde bulunduk. Konya'ya gidip etli ekmek yemeden olmaz diyerek etli ekmeğimizi de yedik. Cumartesi akşamı Türkiye'nin dört bir yanından Konya'yı ziyarete gelenlerle birlikte semazenlerimizi izleme fırsatı bulduk. Konya gezimizden sonra Isparta'ya geçtik. Burada Isparta elmasını dalında yedik. Gülü dalında kokladık. Yöre halkı tarafından yedi renkli göl denilen Eğirdir Gölü kenarında çay içtik. Nis Adası'nı gezdik. Geziye katılan tüm arkadaşlarımız geziden memnun oldular. Gezi sürecince şunu gördük, ülkemizin gezip görülecek çok yerleri var. Bunu ancak yapılan geziler sonucunda anlayabiliyoruz. Yaşadığımızın şehrin dışında ülkemizin güzelliklerini, tarihini, gezilip görülmesi gereken yerleri n güzelliklerini ancak görünce ne kadar güzel olduğunu görüyorsunuz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Isparta Aydın Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title