Haberler

Aylan Kurdi'nin Ölümünü Protesto Etmek İçin Stand Açan Grup ile Polis Arasında Arbede

'Aylan Kurdi'nin ölümünü protesto etmek için stand açan grup ile polis arasında arbede Ankara Kızılay'da Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde botun batması sonucu aralarında 3 yaşındaki Aylan Kurdi'nin de bulunduğu 12 kişinin öldüğü yaşanan faciayı protesto etmek için stand açan grup ile polis arasında arbede yaşandı.

'Aylan Kurdi'nin ölümünü protesto etmek için stand açan grup ile polis arasında arbede

Ankara Kızılay'da Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde botun batması sonucu aralarında 3 yaşındaki Aylan Kurdi'nin de bulunduğu 12 kişinin öldüğü yaşanan faciayı protesto etmek için stand açan grup ile polis arasında arbede yaşandı.

Kızılay Sakarya caddesinde toplanan grup, 'Ülkemizin çocuk mezarlığına dönmemesi için barış hemen şimdi', 'Çocuklarımız ölmesin Savaşa hayır' yazılı pankartlarla donatılmış bir stand açtı. Emniyet güçleri kurulan standın izinsiz olduğunu ve kaldırılmasını istedi. Yapılan ikazlardan netice alamayan emniyet güçleri kurulan standı kaldırmak istedi. Eylemci grup polisin bu tavrına tepki göstererek gerekli iznin alınması için süre tanınmasını istedi. Emniyet güçleri, gerekli izni alamayan grup ile görüşme gerçekleştirerek tekrar çadırın kaldırılmasını istedi. Polisin ikazlarına aldırış etmeyen grup ile polis arasında çıkan arbede sonrası stand kaldırıldı. Emniyet güçlerinin geri çekilmesinin ardından eylemciler dağılan standı toplayarak bölgeden uzaklaştı.

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılay Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title