Haberler

Aykut Kocaman'lı Konyaspor, Yaklaşık Olarak 42 Milyon TL Gelir Elde Etti

Güncelleme:

Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Torku Konyaspor, harika performansıyla bu sezon 42 milyon TL'ye yakın gelir elde etti.

Spor Toto Süper Lig'e damgasını vuran Torku Konyaspor, 17 galibiyet 8 beraberlikle tam 27 milyon 300 bin TL performans primi aldı. UEFA'ya gitmesi halinde 4 milyon TL, ligi 3. bitirmesi durumunda ise 10 milyon TL daha kasasına koyacak. Kupa geliriyle birlikte bu rakam tam 42 milyon TL'yi buluyor.

ORTALAMA 20 BİN KİŞİYE OYNADILAR

Aykut Kocaman mütevazı bir kadroyla sezona başlarken herkes tarafından Konya adına ligin pek rahat geçmeyeceği görüşü hakimdi. İlk haftalarda kendi tribünlerinden dahi istenmeyen sesler yükseldi. Buna karşılık Yeşil-Beyazlılar, tarihinin en başarılı günlerini yakalarken sezonun da tartışması en flaş ekibi oldu. Her maçını ortalama 20 bin taraftara oynayan Konyaspor, yalnızca tribünleriyle ve aldığı sonuçlarla değil, elde ettiği gelirle de herkesi kıskandırdı.

DİREKT KATILIRSA...

17 galibiyet ve 8 beraberlikle toplamda 27 milyon 300 bin TL'lik performans gelirinin sahibi olan Kocaman'ın takımı, Avrupa'ya gitmeyi garantiledi. Konya direkt katılım hakkını da elde etmesi halinde kasasına 4 milyon TL daha koyacak. Asıl ödül ise sezon sonu ligi bitirdiği sıralamadan gelecek. 3. sırada tamamlamayı başarırsa 10 milyon TL'lik ödül verilecek.

Türkiye Kupası'nda da grup aşamasında 585 bin TL, son 16 turu ve yarı finalde aldığı sonuçlar sebebiyle de 1 milyon 260 bin TL gelire ulaşıldı. Konyaspor böylece kupadan da toplam 1 milyon 845 bin TL kazanmış oldu. Toplama bakıldığında tam olarak 42 milyon TL'yi bulan bir gelir elde eden Konyaspor bu alanda da sezonun en başarılı takımlarından biri oldu.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

uzaktaki köy:

konyaspor süper lige yakışan bir takım deyil. . . ptt liginin 3. sü olmalı bence. . . ama hep ptt liginde kalmalı. . . :)

2
13
yanıtYanıtla
ZORA4:

Türkiye maçında Ankara katliamını yuhalayan taraftarın iğrençliğini hatırlıyorum. Onun için helal olsun demiyorum size !!!

0
12
yanıtYanıtla
Kadir SelekMobil-IOS:

Konyanın stadı 42 bin plakası 42 elde ettiği prim 42 milyon buda edeeer seneye Şampiyonluk

11
1
yanıtYanıtla
KIRHHH Yapar:

42-2 = 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin kırhıncı yılı kutlu olsun

yanıt9
yanıt1
KRAL-ADANALI:

Torku sponsor olmasaydı şuan ptt ligindeydi torkuya dua etsinler :)

2
8
yanıtYanıtla
ALBAN 02:

KÜME DÜŞER: arkadasin yorumuna katilmamak elde degil katiliyorum

0
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title