Haberler

Aykut Kocaman ile Herhangi Bir Problemimiz Yok"

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, teknik direktör Aykut Kocaman ile herhangi bir problemleri olmadığını belirterek, kendisine artı 2 yıl daha sözleşme önerdiklerini söyledi.

MUHAMMED BOZTEPE - Atiker Konya spor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, teknik direktör Aykut Kocaman ile herhangi bir problemleri olmadığını belirterek, kendisine artı 2 yıl daha sözleşme önerdiklerini söyledi.

Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya spor'a fayda sağlamayacak ifadelerden uzak durup, bütünleyici bir havaya bürünmeleri gerektiğini dile getirdi.

Basın sözcüsü Gökmen, "Aykut Kocaman ile herhangi bir problemimiz yok. Aykut hocamız ile 1,5 yıllık sözleşmemiz var. Artı 2 yıl daha sözleşme önerdik. Haftaya kadar süre istedi. Sonucun olumlu olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Zor bir süreçten geçtiklerini ve ikinci yarıya istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayan Gökmen, ligde haftalar ilerledikçe hedefi olan takımlar için her maçın bir final havasında geçtiğine dikkati çekti.

Atiker Konya spor'un da geride kalan tüm müsabakalara "final maçı" anlayışıyla çıkacağını aktaran Gökmen, şunları kaydetti:

"Her takım zor süreçlerden geçebiliyor. Şimdi Atiker Konya spor camiası olarak yapmamız gereken tek şey, bize hiçbir fayda sağlamayacak tartışmaları bir tarafa bırakıp, tüm enerjimizi bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Trabzon spor maçına odaklamak. Kendi içimizde birlikteliği sağlamamız lazım. Şehrin takımımızla bütünleştiği zaman, neler yapabileceğimize geçtiğimiz sezon şahit olduk. Tarih tekerrür edebilir. Bu takım ritmini yakaladığı zaman taraftarlarımıza aynı heyecanı yaşatabilir. Bunun için teknik kadromuza, takımımıza bizi her yerde destekleyen taraftarımıza inancımızın her zamankinden daha fazla olduğunun bilinmesini istiyoruz. Trabzon spor sezonun ikinci yarısıyla birlikte çıkışa geçen takımlardan biri. Ancak biz de kötü gidişe bir nokta koyarak bu müsabakayla çıkışa geçmek istiyoruz. Trabzon spor karşısında alacağımız galibiyetle takımımız öz güvenine yeniden kavuşacak ve kalan maçlar için yeni bir sayfa açacaktır."

"Büyük hatadan dönüleceğine inanıyoruz"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Antalya spor maçındaki saha olayları sebebiyle verilen bir maç seyircisiz oynama cezasına da değinen Gökmen, kararın Tahkim Kurulundan döneceğine inandığını belirtti.

Atiker Konyasporlu yönetici, "Türkiye'de her şey herkesin gözü önünde cereyan ediyor. Konya'da yaşananlar ortada. Savunmamızda yer alan stat içi görüntüler spor kamuoyunun bilgisi dahilinde. Biz bu büyük hatadan dönüleceğine inanıyoruz. Hakkaniyet çerçevesinde verilmeyen, orantısız bir karar olduğunu düşünüyoruz. Hafta sonunda seyircimizle takımımızı desteklemek için sabırsızlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Aykut Kocaman Trabzonspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title