Haberler

Aykut Işık Dünya Şampiyonasında Milli Formayı Giyecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Aykut Işık, 11 Ağustos tarihinde Brezilya’da başlayacak olan Dünya Gençler Serbest Güreş Şampiyonasında ay yıldızlı mili formayı giyecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Aykut Işık, 11 Ağustos tarihinde Brezilya'da başlayacak olan Dünya Gençler Serbest Güreş Şampiyonasında ay yıldızlı mili formayı giyecek.

Türkiye Şampiyonu başarılı güreşçi Aykut Işık 96 kiloda mücadele edecek. Balıkesir tarihinde ilk defa bir güreşçinin Dünya Şampiyonasında güreşecek olması güreş camiasını heyecanlandırdı. Brezilya öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve Güreş Asbaşkanı Başar Atikbay'ı ziyaret eden Aykut Işık, "Öncelikle Büyükşehir Belediyespor ailesinin bir parçası olduğum için son derece gururluyum.Dünya Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile ülkemi,kentimi ve kulübümü temsil edeceğim için oldukça heyecanlıyım. Başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Son derece iyi imkanlar içinde çalışıyoruz. Başkanlarımı ziyaret ederek onlara başarı sözü verdim ve onlarda sağ olsun desteklerini esirgemeyerek bana şampiyonada başarılar dilediler. Bize bu imkanları sağlayan Büyükşehir Belediye başkanım Edip Uğur'a ayrıca şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Spor Şube müdürü İrfan Sarıgül ise "İlk defa bir sporcumuzun Dünya Şampiyonasına gidecek olması nedeniyle çok mutluyuz.Bu sene katıldığımız şampiyonalarda toplam 13 madalya kazanarak,oldukça başarılı sonuçlar aldık.Bilindiği gibi 2.lige terfi müsabakalarında zorlanmadan 2.lige yükseldik. Eylül ayında ise 1.lige yükseleceğimizden şüphe duymuyorum. Sporcularımız çok iyi çalışıyor. Bunların semeresini göreceğimize yürekten inanıyorum. En büyük hedefimiz Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılan ve başarılı olan sporcular yetiştirmektir. Altyapıya da gereken önemi veriyoruz. Güreş sporuna büyük önem veren ve bize her konuda destek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanımız Edip Uğur'a çok teşekkür ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title