Haberler

Aykon Ted Kolejliler, Aleksandar Rasıc'ı Renklerine Kattı

Türkiye Kupası, Türkiye Beko Basketbol Erkekler Ligi ve Eurocup F Grubu'nda mücadele eden Aykon TED Ankara Kolejliler, İtalya'nın Montepaschi takımında forma giyen ve 2011-2012 yıllarında Trabzonspor'da oynayan Sırp point guard Aleksandar Rasic'i...

Aleksandar RASİC "TÜRKİYE LİGİ, AVRUPA'NIN EN KALİTELİ LİGLERİNDEN BİRİ

Türkiye Kupası, Türkiye Beko Basketbol Erkekler Ligi ve Eurocup F Grubu'nda mücadele eden Aykon TED Ankara Kolejliler, İtalya'nın Montepaschi takımında forma giyen ve 2011-2012 yıllarında Trabzonspor'da oynayan Sırp point guard Aleksandar Rasic'i renklerine bağladı.

Aykon TED Ankara Kolejliler Başkanı Önder Bülbüloğlu, Çok yoğun bir tempoya girdik. İstediğimiz gibi bir takım kuramadık, ama çok uyumlu bir takımımız var. Hocamız bu konuda çok tecrübeli. Takımımıza uygun oyuncuları seçmede çok özen gösteriyor. Bu sene de öyle bir takım oluşturmakla beraber, haftada 3 maç oynayan bir takımın mutlaka sakatlıkları oluyor. Hocamızın da eksiklerle ilgili bir transfer isteği oldu. Biz de kırmadık hocamızı ve hem Avrupa hem de Türkiye tecrübesi olan oyuncu ile anlaştık. Kariyeri yüksek bir oyuncu, inşallah başarılı olur dedi.

Başka transfer olacak mı sorusuna ise başkan Bülbüloğlu, "Çok ağır bir sakatlık olması dışında transfer olmayacak. Şu anda yeterli bir kadromuz var yanıtını verdi.

Yeni transfer Aleksandar Rasic ise "Türkiye ligi, son 5 yıldır Avrupa'nın en iyi liglerinden biridir. Tekrar burada ve Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Bu seviyedeki takımlar çok yoğun bir süreçten geçiyor. Hem ligde, hem de Avrupa'da şu ana kadar iyi gittiğimizi düşünüyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aleksandar Rasıc Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title