Haberler

Ayılmak İsterken Canından Oldu

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, alkol aldıktan sonra yüzünü yıkmak için indiği İkizdere Çayı'nda kaybolan şahsın, sansız bedenine yaklaşık 22 saat sonra ulaşıldı.

Olay, dün öğleden sonra saat 16.00 sıralarında İncirliova'nın Dereağzı ile Gerenkova Mahallesi arasında kalan bölgede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İncirliova merkez Yukarı Mahalle'de ikamet eden Ramazan Uyar (65), İkizdere Çayı kenarında bir arkadaşıyla birlikte alkol aldı. İki arkadaş, aldıkları alkolün etkisiyle sızıp uykuya daldı. Ramazan Uyar, bir süre sonra uyanarak yüzünü yıkamak için çaya girdi. Dengesini kaybederek, suya kapılan Uyar, gözden kayboldu. Yoldan geçerken olaya şahit olan bir kişi, jandarmayı arayarak durumu ihbar etti.

Kısa sürede olay yerine ulaşan jandarma ekipleri Afet ve Acil Durum (AFAD) Aydın İl Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. AFAD, ekiplerinin geç saatlere kadar yaptığı aramalarda bir sonucu ulaşılamayınca, arama çalışmalarına ara verildi.

AFAD İl Müdürlüğü'nün sabah saatlerinde yeniden başladığı arama kurtarma çalışmalarına, dalgıç polisler de destek verdi. Çeşitli gereçlerle yürütülen yoğun arama çalışmaları sonucunda, bugün saat 14.00 sıralarında Ramazan Uyar'ın cansız bedenine suda kaybolduğu noktanın 300-400 metre ilerisinde ulaşıldı. Bot yardımıyla kıyıya çıkartılan Uyar'ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı.

Olayda hayatını kaybeden Ramazan Uyar'ın bekar olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova İkizdere Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title