Haberler

AYHAN SİCİMOĞLU ile Latin Rüzgarı BİS'te Esecek

Güncelleme:

Bilkent Station kompleksi içinde yer alan lezzet ve eğlencenin tek adresi BİS, yeni sezona birbirinden güzel sürprizlerle giriyor.

Geçtiğimiz sezon Zuhal Olcay, Gripin, Fatih Erkoç, Manga ,Alice Francis, Emre Aydın gibi bir çok başarılı sanatçıyı sahnesinde ağırlayan BİS, 17 Ekim Cumartesi günü Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars ekibini ağırlıyor.

Bilkent Station kompleksi içinde yer alan lezzet ve eğlencenin tek adresi BİS, yeni sezona birbirinden güzel sürprizlerle giriyor. Geçtiğimiz sezon Zuhal Olcay, Gripin, Fatih Erkoç, Manga ,Alice Francis, Emre Aydın gibi bir çok başarılı sanatçıyı sahnesinde ağırlayan BİS, 17 Ekim Cumartesi günü Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars ekibini ağırlıyor.

16 Ekim Cuma- Sinem Aydıner

Sinem Aydıner sizleri 80'li ve 90'lı yıllara götürüyor. Sinem Aydıner'in seslendireceği eski Türkçe ve yabancı pop parçalarla, mutlu anılarınızı canlandıracak; BİS'te sevdiklerinizle keyifli zamanlar yaşayacaksınız.

17 Ekim Cumartesi – Ayhan Sicimoğlu& Latin All Stars

Yenilenen hareketli repertuvarıyla dans ve müzikseverlerin heyecanla beklediği Ayhan Sicimoğlu& Latin All Stars, 17 Ekim Cumartesi günü BİS'te Latin rüzgarı estirecek. Latin müziğinin sevilen parçalarının yanı sıra, bestesi ve sözleri Sicimoğlu'na ait olan Türkçe Latin parçalarla da unutulmaz bir gece sizleri bekliyor.

18 Ekim Pazar – Aydın Kahya

Türkiye'nin önde gelen Senfoni Orkestralarında; özel konserlerde ve devlet konserlerinde solist olarak çeşitli müzikal ve caz konserleri veren Aydın Kahya, BİS sahnesinde dinleyicileriyle buluşacak.

BİS, Haftanın 7 günü 12.00'den itibaren; özel mutfağının, canlı performanslarla birleştiği "yaşayan" bir "buluşma" mekanı olarak yeni sezonda da sizleri büyülemeye hazır.12.00'de kapılarını açan BİS, 23.00'den 02.00'ye kadar da gece menüsü ve eğlencesiyle sizlere bambaşka deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Yemeği ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan BİS, 400 kişilik konser alanı, en iyi ses ve ışık sistemi ile haftanın 7 günü gerçekleşecek sahne performanslarıyla yeni sezonda da Ankaralılara alışılmışın dışında bir eğlence ortamı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatih Erkoç Zuhal Olcay Emre Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title