Haberler

    Ayhan Sicimoğlu

    Pop, funk ve Latin müziğini özgün bir şekilde yorumlayan usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında 21 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde!

    Pop, funk ve Latin müziğini özgün bir şekilde yorumlayan usta müzisyen Ayhan Sicimoğlu, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında 21 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde!

    Türkiye'nin önde gelen perküsyon sanatçılarından biri olan Ayhan Sicimoğlu, müzisyen kimliğinin haricinde sunduğu radyo ve TV programlarıyla da hafızalarda yer etti. Özellikle Latin müziği hakkında üniversite yıllarından beri araştırmalar yapan Sicimoğlu, bu araştırmalar sonucu elde ettiği birikimle günümüzdeki doruk noktalarından birine Latin All Stars projesiyle ulaştı.

    Sicimoğlu, Turcolatino olarak adlandırdığı müziğini, En Estambul ve Friends & Family isimli albümlerinde dinleyicisiyle buluşturdu. Serdar Ortaç, Burcu Güneş, Sibel Tüzün, Esin İris, Ayşe Sicimoğlu, Hüsnü Şenlendirici, Mustafa Olgan, Balık Ayhan, Fahir Atakoğlu, Aydın Esen, Özkan Uğur, Uğur Yücel ve Mirkelam gibi yerli sanatçılarımız haricinde Armando Miranda, Rodrigo Rodriguez, Amik Abdel Guerra Ling Long ve Cesar Correa gibi yabancı sanatçılar, Ayhan Sicimoğlu'nun çalışmalarına katkıda bulundular.

    Mazhar Alanson, Fuat Güner, Özkan Uğur ve Galip Boransu gibi isimlerle 1970'li yıllarda kurduğu ünlü müzik grubu İpucu Beşlisi'yle de birbirinden önemli şarkılara imzasını atan sanatçı, grubun dağılmasının ardından yoluna solo kariyeriyle devam etti.

    Dostluğun ve sevginin gücünü müziğine yansıtmayı amaçlayan ve bunda gayet başarılı olan Ayhan Sicimoğlu'nun Latin müziğine kattığı özgün yoruma, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında, 21 Ekim'de Zorlu PSM sahnesinde tanıklık edebilirsiniz!

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Özkan Uğur Türkiye Vestel Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title