Haberler

Ayhan Akman: Drogba'nın G.Saray'daki Misyonu Sona Erdi

Güncelleme:

Drogba'nın verebileceğini verdiğini söylen Galatasaray'ın eski kaptanı Ayhan Akman, "Bence iyi bir golcü transfer edilmesi lazım." dedi.

Ga­la­ta­sa­ray'da son gün­le­rin en çok me­rak edi­len ko­nu­lar­dan bir ta­ne­si yıl­dız fut­bol­cu Di­der Drog­ba'yla söz­leş­me ye­ni­le­yip ye­ni­len­me­ye­ce­ği. Oyun­cu hak­kın­da ko­nu­şu­lan­lar ise Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­la­rın ca­nı­nı sı­ka­cak cins­ten. Geç­ti­ği­miz haf­ta için­de Ame­ri­kan kay­nak­la­rı Fil­di­şi­li yıl­dı­zın MLS ta­kım­la­rın­dan Se­att­le So­un­ders ile önü­müz­de­ki se­zon için an­laş­tı­ğı­nı id­di­a et­ti. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar'ın ikin­ci baş­ka­nı Öz­kan Ol­cay ise ön­ce­ki gün oyun­cu­nun öz­gür ira­de­siy­le ka­rar ve­re­bi­le­ce­ği­ni söy­le­di. Drog­ba için bu ge­liş­me­ler ya­şa­nır­ken, Fil­di­şi­li yıl­dı­zı çok iyi ta­nı­yan Ga­la­ta­sa­ray'ın es­ki kap­ta­nı Ay­han Ak­man, açıklamalarda bulundu.

"G.SARAY'DAKİ MİSYONU BİTTİ"

Bugün gazetesinin haberine göre; Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ta­kı­mın Drog­ba ile yol­la­rı­nı ayır­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni be­lir­ten Ak­man, "Hem yaş ola­rak hem de per­for­mans ola­rak ya­vaş ya­vaş düş­tü. Bir bu­çuk se­ne­dir önem­li hiz­met­ler yap­tı. Ta­bi­i ki çok bü­yük bir oyun­cu. Ama Bu­rak ve Umut'un ya­nı­na, genç ama de­ne­yi­mi olan Av­ru­pa'nın iyi gol­cü­le­rin­den bi­ri­nin alın­ma­sı ta­raf­ta­rı­yım. Drog­ba'ya te­şek­kür edi­lip, yol­la­rın ay­rıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni dü­şü­nü­yo­rum. Bu, Drog­ba'nın kö­tü oyun­cu ol­du­ğu an­la­mı­na gel­mi­yor ama ben­ce Ga­la­ta­sa­ray'da­ki mis­yo­nu bit­ti. Ve­re­bi­le­ce­ği­ni ver­di" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

HEDEF DZEKO OLABİLİR

Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­min ise Fil­di­şi­li yıl­dız­la söz­leş­me ye­ni­le­mek için ace­le et­me­me­si dik­kat çe­ki­yor. Tek­nik he­ye­tin baş­ka plan­la­rı ol­du­ğu or­ta­ya çık­tı. Tek­nik di­rek­tör Ro­ber­to Man­ci­ni, çok da­ha genç ama ay­nı za­man­da yıl­dız ni­te­li­ği ta­şı­yan bir gol­cü al­ma­yı amaç­lı­yor. Bu gol­cü­nün ise Edin Dze­ko ol­du­ğu öğ­re­nil­di. Man­ci­ni, Manc­hes­ter City'yi ça­lış­tı­rır­ken, Dze­ko'yu Wols­fburg'dan trans­fer et­miş­ti. Boş­nak oyun­cu­nun me­na­je­ri Na­ser Hu­kic, da­ha ön­ce yap­tı­ğı açık­la­ma­da ''Man­ci­ni, Dze­ko'yu se­vi­yor ve ta­kı­mın­da is­ti­yor'' de­miş­ti. Ga­la­ta­sa­ray'ın, Bos­na Her­sek Mil­li Ta­kı­mı'yla Dün­ya Ku­pa­sı'nda mü­ca­de­le ede­cek Dze­ko'yla Dün­ya Ku­pa­sı'ndan ön­ce an­laş­ma ze­mi­ni oluş­tur­ma­ya ça­lış­tı­ğı öğ­re­nil­di.

SEDAT DOĞAN: ÇOK ÖNCEDEN SÖYLEDİK

Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin Sivasspor'a deplasmanda yenilmesiyle puan farkını 4'e düşürdü. Galatasaray yöneticisi Sedat Doğan, karşılaşma sonrası Twitter hesabından attığı bir mesajla iddialı bir açıklamada bulundu. Doğan, "Çok önceden söyledik! Sıradan başarıların takımları için 11 puan farkın kapanması güçtür. Galatasaray ise yapılamaz denilenleri yapan efsanedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sedat Doğan Ayhan Akman Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title