Haberler

Aygün'ün Yüksekova Diye Paylaştığı Fotoğraf Suriye'den Çıktı

Güncelleme:

Hüseyin Aygün'ün Yüksekova'da düzenlenen operasyonlarla ilgili sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf Suriye'ye ait çıkınca silmek zorunda kaldı.

Yüksekova'da güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik operasyonları devam ederken sosyal medya ve gazetelerde karalama kampanyaları yapılıyor.

"AKP YÜKSEKOVA'DA ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYOR"

CHP eski Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün de, Twitter'dan paylaştığı fotoğrafın Yüksekova'ya ait olduğunu iddia ederken, "AKP Yüksekova'da çocukları öldürüyor" diye yazdı.

HATASINI ANLAYINCA HEMEN SİLDİ

Ancak, operasyonları çarpıtan Aygün'ün paylaştığı fotoğraf Suriye'den çıktı. Birçok kullanıcının tepkisi ile karşılayan Aygün, bir süre sonra paylaşımını sildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Aygün Yüksekova Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (391)

Elazığ zaza:

Ben böyle karaktersiz adam görmedim

192
0
yanıtYanıtla
miran:

resimlerin ne önemi var 3 gündür katliyam var hakkaride ama medyadan tek haber yok

12
164
yanıtYanıtla
hasan:

Bu kadar yayin organı varken gizli kalmaz merak etme onlarin halkla işi yok

yanıt46
yanıt5
hüseyin:

İçimizdeki pisliklersiniz

yanıt4
yanıt0
kezili:

o katliamı isteyen senin katil pkk zaten sizde istiyorsunuz böyle olmasını istemeseydiniz devletle bir olup pkk yı kovardınız hiç yakınma hadi oyunçular

yanıt3
yanıt0
63:

AKP zihniyeti aynı yöntemleri kullanıyor

7
159
yanıtYanıtla
ahmet:

sen akp lafını igreç agzına bile alma

yanıt0
yanıt0
tracers:

bu adam alevilerin yüzkarasıdır !

165
0
yanıtYanıtla
Elazığlı:

Chp li İsmet İsmet İnönü ve ermeni Sabiha Gökçen dersimle ilgili görevlerini yapsalardı Aygün gibi PKK lı hain şimdi olmayacaklardı

146
6
yanıtYanıtla
Vatandas:

Al bir vatan haini daha tunceli den bir tane memleketini milletini seven bir adam yok nedir bu tunceli dogu ve guney doguyu karistiran bu huseyi Aygün gibiler

117
5
yanıtYanıtla
Tüm 391 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title